Redactia.ro
Home » Știri » Scandal uriaș în Parlament. Diana Șoșoacă acuzată că a agresat un senator USR

Scandal uriaș în Parlament. Diana Șoșoacă acuzată că a agresat un senator USR

Scandal uriaș în Parlament

Scandal uriaș în Parlament. Senatoarea independentă Diana Șoșoacă este acuzată de senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, că l-a agresat fizic. De asemenea, acesta susține că politiciana îl urmărea pe Florin Cîțu cu un sac pentru cadavre.

Scandal uriaș în Parlament. Diana Șoșoacă acuzată că a agresat un senator USR

Scandal uriaș în Parlament. Diana Șoșoacă a făcut scandal în plenul parlamentului. Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, o acuză pe senatoarea independentă că l-a agresat fizic. Marți seara, 29 iunie, politiciana a acuzat guvernul Cîțu pentru felul în care a gestionat pandemia de coronavirus și felul cum au fost îngropați pacienții morți de COVID19. De asemenea, aceasta a fost întreruptă de Ludovic Orban, după care, Diana Șoșoacă a pus pe masa lui Cîțu un sac de morgă.“ Când vă uitați în urmă pe mâinile dumneavoastră și ale întregului Guvern stă sânge. Acesta e sacul în care au fost închiși oamenii care au murit în pandemia Covid. Au fost duși și aruncați în gropi ca niște câini .” au fost acuzațiile Dianei Șoșoacă.

Senatoarea independentă nu s-a oprit aici! Aceasta a continuat conflictul și pe holurile Parlamentului. Senatorul URS PLUS Sergiu Cosmin Vlad a declarat că a luat sacul de morgă de pe masă și l-a scos afară din plen, dar Diana Șoșoacă i-a cerut acestuia să-i înapoieze sacul. Avocata, care făcea live pe Facebook, i-a tras masca de pe față senatorului, apucându-l de nas. Ulterior, senatoarea a fost acuzată de agresiune și i-a spus că acesta este motivul pentru care a divorțat de trei ori.

Diana Şoşoacă :„ Daţi-vă la o parte !”

Sergiu Cosmin Vlad: “ Să nu puneţi mâna pe mine, mi-aţi pus mîna pe gură! Folosiţi violenţa fizică! De aia sunteţi la al treilea divorţ !. Fizic am fost agresat. M-a prins de faţă. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de faţă şi de nas.

Diana Șoșoacă l-a acuzat pe Sergiu Cosmin Vlad cu instanța, după care a ieșit de pe holul parlamentului, unde a vorbit cu jurnaliștii prezenți. Avocata i-a acuzat pa jurnaliști că sunt plătiți de cei din Parlament, după care a intrat înapoi în sală, cu sacul de morgă pe care l-a pus din nou pe masa lui Florin Cîțu.

Diana Șoșoacă,sancționată de conducerea Senatului pentru că a încălcat demnitatea funcției

În luna aprilie, biroul Permanent al Senatului a sancționat-o pe Diana Șoșoacă cu avertisment scris în urma raportului depus de Comisia Juridică, referitoare la abaterile de la deontologia parlamentară. Sesizarea făcută împotriva senatoarei a fpst depusă de PNL, la cererea Alinei Gorghiu. „Majoritatea membrilor Comisiei au apreciat şi susţinut prin votul lor favorabil că faptele doamnei senator Iovanovici – Şoşoacă astfel cum au fost analizate în cuprinsul prezentului raport, se subscriu abaterilor disciplinare (…) prin conduita ofensatoare, comportamentul inadecvat şi utilizarea termenilor injurioşi şi ofensatori în cadrul Senatului, Doamna senator Iovanovici-Şoşoacă încalcă deontologia parlamentară, normele de conduită, demnitatea funcţiei şi solemnitatea activităţilor parlamentare desfăşurate în plenul Senatului”, se arată în raportul depus la Biroul Permanent al Senatului.

La rândul ei, Șoșoacă i-a acuzat pe senatori că o supun discriminării, hărțuirii și că o jignesc pentru că își spune părerea. Mai mult, aceasta a declarat că va cere ajutor internațional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: