Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Ludovic Orban! Ce spune senatoarea despre acesta: ”Nici 1 minut nu rezistați”

Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Ludovic Orban! Ce spune senatoarea despre acesta: ”Nici 1 minut nu rezistați”

Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Ludovic Orban! Ce spune senatoarea despre acesta: ”Nici 1 minut nu rezistați”

Diana Șoșoacă este mereu în centrul atenției atunci când este vreo ședință în Parlament! Astăzi nu a ratat ocazia și a făcut spectacol de zile mari. Iată ce i-a spus aceasta lui Ludovic Orban!

Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Ludovic Orban! Ce spune senatoarea despre acesta

Diana Șoșoacă a făcut din nou spectacol în Parlament și a stârnit hohote de râs în sală. Totul a avut loc la dezbaterile privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Senatoarea a lansat acuzații la adresa Guvernului, pentru modul în care a fost elaborat PNRR.

”Stăm și asistăm la cel mai mare circ pe care l-am văzut vreodată. Vorbim despre ceva ce nu există, un plan iluzoriu. Suntem împrumutați pe 500 de generații și domnul Cîțu mai vrea să ne mai împrumute pentru încă 500 de generații”, a spus Diana Șoșoacă.

Ulterior, senatoarea a început să recite versuri, cu intonație, din Mihai Eminescu:

”Și, în final, haideți să ne amintim de Eminescu:

Și acum priviți cu spaimă fața noastră sceptic rece,
Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire”.

La un moment dat, însă, Ludovic Orban s-a plictisit și i-a întrerupt ”recitalul”, avertizând-o pe Diana Șoșoacă de faptul că i-a expirat timpul. Replica senatoarei a stârnit hohote de râs în Parlament.

Ludovic Orban: ”Timpul v-a expirat”.

Diana Șoșoacă: ”Lăsați, domnul Orban, că dumneavoastră nici 1 minut nu rezistați (râsete în sală, n. red.). Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici. Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi …”. 

Diana Șoșoacă se înscrie în PSD

Diana Șoșoacă a râs atunci când a aflat despre declarațiile lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, că ar fi o figură bună pentru partid. Senatoarea independentă a spus că nu o atrage această formațiune politică și că ar trebui ca PSD ”să facă curat în partid”, încât să se înscrie, informează Digi 24.

”Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară. Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: