Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, acuzații grave din partea colegilor de partid. Senatoarea ar fi sustras 200.000 de euro din conturile organizației

Diana Șoșoacă, acuzații grave din partea colegilor de partid. Senatoarea ar fi sustras 200.000 de euro din conturile organizației

diana sosoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă se confruntă cu acuzații serioase! Președintei organizației S.O.S. România și soțului ei li se solicită explicații cu privire la dispariția a 200 de mii de euro din conturile partidului, conform informațiilor furnizate de Realitatea PLUS. Diana Șoșoacă a emis un răspuns la aceste acuzații într-o declarație exclusivă transmisă către Realitatea PLUS.

Diana Șoșoacă, ținta acuzațiilor dure din partea colegilor de partid

Într-o singură seară, cei doi ar fi retras aproximativ 100.000 de euro și 500.000 de lei din contul partidului S.O.S. România. Membrii partidului cer acum clarificări cu privire la destinația acestor fonduri, conform informațiilor oferite de Realitatea PLUS.

În plus, un fost membru al partidului S.O.S. România afirmă că a fost amenințat de Silvestru Șoșoacă exact pentru că a ridicat mai multe întrebări cu privire la acea sumă.

Echipa de jurnaliști de la Realitatea PLUS a încercat să obțină un comentariu din partea senatoarei Diana Șoșoacă, dar până în momentul transmiterii acestei știri, nu a fost primit niciun răspuns din partea acesteia.

„Cine face astfel de acuzații, poate să depună plângere penală. Ceea ce face un partid cu banii săi  se regăsește în Monitorul Oficial.

Dacă am fi avut 100.000 euro am fi avut și noi sedii.

Atenție. Difuzarea de informații mincinoase este infracțiune și se pedepsește de Codul penal.

Fostul membru a fost operat la ochi și a scăpat de orbire, prin adunarea de fonduri de catre membrii S.O.S România. 

Mai mult, i-au fost ajutată fetița și familia.

Nu a mai fost primit în partid pentur că are legături cu clanuri mafiote din Ilfov.

Conform legislației si Statutului, toți banii se cheltuie conform deciziilor organelor statutare.

Mai mult, suma respectivă nu a existat niciodată în cont la noi. În plus, conform normelor băncii, o asemenea sumă nu poate fi scoasă, acea tranzacție pe care ar fi pozat-o, este una online, iar online există o limită de plată cu cardul de 200 de euro aproximativ.

Urmează ca partidul S.O.S România să sesizeze organele în drept cu privire la aceste infracțiuni ale respectivului.

În plus, respectivul este membru AUR, având comanda să inventeze astfel de știri ca răspuns la implicarea mea în cercetarea violului de la școala de vară AUR”, a precizat Diana Șoșoacă în Dreptul la replică transmis Realitatea PLUS.

Ce avere are Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a fost implicată în diverse controverse și declarații publice pe teme politice, sociale și medicale. Ea a fost unul dintre criticii măsurilor guvernamentale luate în timpul pandemiei de COVID-19, exprimând opinii împotriva restricțiilor și a campaniilor de vaccinare.

Diana Șoșoacă se numără printre puținii politicieni care nu au prezentat declarația de avere în iunie 2022, așa cum au făcut ceilalți membri ai Parlamentului. Conform celei mai recente declarații din decembrie 2021, Șoșoacă deține trei terenuri intravilane și unul agricol, două apartamente în București și o casă de vacanță în Dâmbovița.

Senatoarea deține un vehicul Opel Corsa, fabricat în anul 2015, și deține, de asemenea, mai multe obiecte de artă evaluabile la aproximativ 5.000 de euro, menționând că acestea au o semnificație specială în cadrul familiei. În ceea ce privește conturile bancare, sumele totale deținute în acestea se ridică la aproximativ 64.000 de lei.

Principala sursă de venit a senatoarei în anul precedent a fost salariul său de senator, care a însumat aproximativ 140.000 de lei. La această sumă se adaugă venituri suplimentare de aproximativ 200.000 de lei obținute din activitatea sa în propriul cabinet de avocatură.

Sursă foto Inquam Photos

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: