Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, Claudiu Târziu și Ion Rădoi au participat la proteste și au luat amendă. Autoritățile i-au sancționat cu 15.000 lei pe fiecare

Diana Șoșoacă, Claudiu Târziu și Ion Rădoi au participat la proteste și au luat amendă. Autoritățile i-au sancționat cu 15.000 lei pe fiecare

Diana Șoșoacă, Claudiu Târziu și Ion Rădoi au participat la proteste și au luat amendă

Diana Șoșoacă, Claudiu Târziu și Ion Rădoi au participat la proteste și au luat amendă. Liderii AUR și Diana Șoșoacă au participat la protestele din Capitală, aceștia fiind ulteriori amendați de autorități. Liderii politici trebuie să plătească o amendă de 15.000 de lei fiecare.

Diana Șoșoacă, Claudiu Târziu și Ion Rădoi au participat la proteste și au luat amendă. Autoritățile i-au sancționat cu 15.000 lei pe fiecare

Diana Șoșoacă, Claudiu Târziu și Ion Rădoi au participat la proteste și au luat amendă. De patru seri, oamenii au organizat proteste dure în toată țara. Mii de oameni au ieșit în stradă pentru a-și cere dreptul la libertate, fiind nemulțumiți de măsurile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Printre aceste persoane, s-au numărat și personalități din scena politică care au luat parte la proteste alături de cetățenii din București. Este vorba despre Diana Șoșoacă, liderii AUR Claudiu Târziu și George Simion, dar și de șeful sindicatului de la metrou, Ion Rădoi.

Autoritățile nu au ținut cont de statutul social, așa că i-au taxat pe aceștia cu o amendă de 15.000 de lei pe fiecare. Această sumă de bani a fost dată din cauza faptului că Diana Șoșoacă, Claudiu Târziu și Ion Rădoi sunt considerați organizatorii ieșirilor în stradă ale populației. Momentan nu se știe dacă aceștia vor contesta sau nu amenzile, iar până acum nimeni nu a oferit o declarație în acest sens.

Referitor la organizarea protestelor, liderii AUR au precizat că ei nu s-au ocupat de acest lucru și că sunt acuzați pe nedrept. Însă, politicienii susțin și îi încurajează pe oameni să iasă în stradă pentru a-și face dreptate. Claudiu Târziu și George Simion consideră că prefectul Capitalei este cel care a pus vina pe ei și trebuie să ofere niște explicații. ”Avem probleme cu prefectul din București care a fost numit politic și acest prefect a făcut acuzații grave împotriva AUR, că suntem organizatorii protestelor. Așa că ministrul care este deasupra prefecților trebuie să dea explicații pentru prefecți”, declara George Simion.

George Simion îi îndeamnă pe români să iasă în stradă

Mai mult, Simion a asigurat că protestele nu vor înceta prea curând, doar în cazul în care restricțiile vor fi înlăturare. Totodată, liderul AUR i-a îndemnat pe români să nu se lase bătuți din cauza faptului că sunt criticați în mediul online. ”Protestele nu trebuie și nu vor înceta. Totodată, protestele nu trebuie politizate, protestele aparțin tuturor românilor şi merg până la capăt, până când aceste măsuri aberante, care nu au nicio legătură cu logica, vor fi oprite. Denigrările influencerilor, denigrările celor care ar trebui să modeleze felul în care românii gândesc, nu vor avea efect. Continuăm atitudinea critică față de măsurile ineficiente, cerem guvernului retragerea măsurilor aberante. Lăsați agenții economici deschiși, lăsați sălile de sport deschise, lăsați școlile deschise! Nu trebuie să vă descurajați de faptul că unii vă numesc săraci și analfabeți!”, a mai spus George Simion.

De cealaltă parte, Diana Șoșoacă le-a cerut protestatarilor să dea foc măștilor de protecție anti-COVID19, cerând și arestarea lui Raed Arafat și le-a spus oamenilor că-i va lua locul lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: