Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, dezvăluiri uimitoare despre relațiile anterioare ale Ilincăi Munteanu și ale lui George Simion. Ce legături amoroase au avut ambii înainte să formeze un cuplu

Diana Șoșoacă, dezvăluiri uimitoare despre relațiile anterioare ale Ilincăi Munteanu și ale lui George Simion. Ce legături amoroase au avut ambii înainte să formeze un cuplu

Diana Șoșoacă, dezvăluiri uimitoare despre relațiile anterioare ale Ilincăi Munteanu și ale lui George Simion. Ce legături amoroase au avut ambii înainte

Ilinca Munteanu, devenită acum Simion, a mai avut o relație înainte să formeze un cuplu cu politicianul. Și el la fel. Diana Șoșoacă a povestit câte ceva despre fostele relații ale celor doi. Iată despre ce e vorba.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri uimitoare despre relațiile anterioare ale Ilincăi Munteanu și ale lui George Simion

Senatoarea Diana Şoşoacă a dezvăluit într-o discuţie online cu Adriana Bahmuţeanu care au fost legăturile amoroase pe care atât Ilinca Munteanu, cât și George Simion le-au avut înainte ca ei doi să formeze un cuplu. George Simion, după spusele lui Șoșoacă, ar fi trebuit, de fapt, să se însoare cu altcineva.

„E o nuntă negociată. (…) Știe el. A avut de ales între trei, a negociat cu trei fete. El a stabilit nunta de anul trecut. Trebuia să se însoare cu o tipă care era un pic mai în vârstă decât el și aia l-a părăsit. A rămas cu fixarea datei”.

Diana Șoșoacă a făcut referire și la relația pe care Ilinca Munteanu a avut-o înainte de George Simion.

„Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine”, a spus Șoșoacă. „Din păcate pentru ea, îmi pare sincer rău. E atât de frumușică, de delicată, de senzuală. Eu îi urez să aibă parte de fericire, dar permite-mi, și ca mamă, și ca soție, și ca mai ales ca politician care are o luptă cumplită cu sistemul, nu o văd bine. Îmi pare rău, eu le urez fericire, să le dea Dumnezeu numai bine, dar nu”, a adăugat Şoşoacă.

Felul de a fi al tinerei ar fi incompatibil cu meseria pe care o are proaspătul ei soț.

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară. Pornești cu atâtea visuri. Normal, ar trebui să ai un om cu care să pornești în viață, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării să te tăvălești prin valuri, să te duci să fii fericită, să intri în discoteci, să ai niște petreceri private”.

„Ea este privată de toate astea. Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism, eu am văzut-o cum e, e romantică”.

„Este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a spus Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri uimitoare despre relațiile anterioare ale Ilincăi Munteanu și ale lui George Simion. Ce legături amoroase au avut ambii înainte
Foto: Facebook / captură video Youtube
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: