Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop”

Diana Șoșoacă, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop”

GALERIE FOTO (2) Diana Șoșoacă a depus plângere împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei

Diana Șoșoacă, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică. Senatoarea a intrat cu forța în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul inadecvat din Senat. Diana Șoșoacă a fost insotita de sotul sau, care a încurajat-o să facă scandal.

Diana Șoșoacă, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop”

Diana Șoșoacă a depus plângere împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei. Senatoarea a făcut un adevărat scandal în Parlament după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică, unde trebuia să se prezinte pentru a fi audiată înainte de a fi suspendată. Ulterior, avocata a anunțat că a depus plângere împotriva președintelui Comisiei juridice, Iulia Scântei, acuzând că a fost lovită.

Mai mult, senatoarea a declarat că va obține permis de port-armă și o să solicite pază de protecție. „În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, spune Diana Șoșoacă.

Șoșoacă afirmă că Iulia Scântei ar fi lovit-o cu pumnul în piept, motiv pentru care a depus plângere împotriva acesteia și a doi angajați ai Senatului. Întreaga situație a pornit de la masca de protecție, Diana Șoșoacă refuzând să o poarte, iar funcționarii de la Senat i-au blocat accesul în sala de lucru. Senatoarea nu s-a lăsat și a împins în ușă, apoi a început să țipe că i-a fost strivit piciorul. Pentru că nu a fost lăsată să intre în Senat, Șoșoască a sunat la 112 și a povestit că a fost amenințată și agresată. „Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă”, a spus Diana Şoşoacă.

Pagina de Youtube a Senatului a primit un avertisment de la reprezentanții canalului că va fi închisă din cauza discursurilor susține de Șoșoacă pe motiv că aceasta incită populația să nu poarte masca de protecție.

Diana Șoșoacă, însoțită și încurajată de soțul său

Senatoarea Diana Șoșoacă nu a mers singură la Comisia juridică. Aceasta a fost însoțită, păzită și încurajată de soțul ei, Silvestre Șoșoacă, care a transmis live întregul incident pe pagina sa de Facebook. În timp ce soția sa bloca ușa Comisiei Juridice cu piciorul. soțul acesteia trăgea de ușă și țipa la cei doi funcționari parlamentari: „A, nu vrei? Dar cine ești tu să vrei sau să nu vrei mă?!”„Încălcați dreptul unui senator să intre într-o încăpere”, țipa și Diana Șoșoacă. „Nu noi”, a răspuns angajatul Senatului.

Diana Sosoaca, insotita si incurajata de sotul ei

Apoi, bărbatul s-a îndreptat cu țipete către presă, foarte agresiv: „Bă, voi pe ăștia i-ați întrebat dacă au legitimație sau nu, că pe mine m-ați întrebat!”. Când a fost întrebat în ce calitate a intrat soțul său în clădirea Parlamentului, Diana i-a spus jurnalistei să meargă la o cafea cu soțul ei, pentru a-și „rezolva problemele”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: