Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură dură pentru Diana Șoșoacă. Senatoarea este acuzată că nu respectă restricțiile impuse de autorități. Măsura luată împotriva acesteia: „Nu poartă mască, instigă la ură și haos”

Lovitură dură pentru Diana Șoșoacă. Senatoarea este acuzată că nu respectă restricțiile impuse de autorități. Măsura luată împotriva acesteia: „Nu poartă mască, instigă la ură și haos”

GALERIE FOTO (2) Lovitură dură pentru Diana Șoșoacă.

Lovitură dură pentru Diana Șoșoacă. Membrii PNL, cer sancționarea senatoarei pentru că aceasta nu respectă măsurile impuse de autorități. Senatoarea Alina Goghiu a publicat un document pe Facebook în care liberalii cer celorlalte partide din Parlament să se alăture acestei măsuri.

Lovitură dură pentru Diana Șoșoacă. Senatoarea este acuzată că nu respectă restricțiile impuse de autorități. Măsura luată împotriva acesteia: „Nu poartă mască, instigă la ură și haos”

Lovitură dură pentru Diana Șoșoacă. Senatorii liberali au trimis o scrisoare grupurilor parlamentare din Senat prin care se cere sancționarea Dianei Șoșoacă pentru că nu respectă regulile impuse de autorități. De asemenea, senatoarea este acuzată că nu respectă măsurile de protecție sanitară, instigă la ură, jignește și utilizează un discurs xenofob, homofob și extremist.

În urmă cu o zi, grupul senatorilor PNL au solicitat celorlalte partide parlamentare să o sancționeze dur pe Diana Șoșoacă, subliniid că aceasta nu trebuie să fie mai presus de lege. „Este inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici Șoșoacă să sfideze orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării. O asemenea atitudine reprezintă o gravă ofensă atât Parlamentului, cât și românilor. Încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecție în sala de plen a Senatului, dând în permanență dovadă de iresponsabilitate. Instigă la ură și haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jignește, aduce ofense și grave acuzații neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob și extremist.Sunt prea multe derapaje care pun în pericol buna funcționare a Legislativului.”, se arată în documentul pe care senatorii PNL îl vor prezenta Biroului Permanent al Senatului.

Senatoarea Alina Ghiorghiu a postat pe rețelele de socializare, un mesaj în care cere sancționarea Dianei Șoșoacă. „Prea multe derapaje care pun în pericol buna funcționare a Legislativului. Astăzi, în Biroul Permanent al Senatului, grupul senatorilor PNL propune acest demers pentru păstrarea unui standard necesar în Parlament. E nevoie de reacție, din partea tuturor senatorilor, la populism, extremism, lipsă de decență, nerespectarea regulamentelor în mod constant. E nevoie de această delimitare. Doar așa putem lucra la creșterea credibilității acestei instituții”, scrie Alina Gorghiu, într-un mesaj pe Facebook.

Mesajul postat de Alina Gorghiu

Așadar, conform Regulamentului Senatului, avocata ar putea fi sancționată pentru încălcarea regulilor deontologice parlamentare cu atenționarea, chemarea la ordine, retragerea cuvântului, îndepărtarea din sală pe durata ședinței și avertisment public-scris.

Diana Șoșoacă, prezentă la protestele de luni

Diana Șoșoacă este de partea românilor care au protestat zile întregi în Capitală. Luni, senatoarea a fost din nou prezentă la manifestațiile anti-restricții. Fosta membră a partidului AUR a stat alături de un grup de aproximativ 30 de protestatari față de restricțiile impuse în contextul pandemiei. Diana Șoșoacă a ținut numeroase discurscuri, iar un lucru i-a șocat pe oamenii prezenți.

Aceasta și-a făcut apariția cu un sac negru în mână în care a susținut că sunt puși oamenii care mor de coronavirus. „Am fost la Iaşi. Există judeţe în care nu exista restrictii. Romania nu trebuie sa renunte la proteste, din contra, trebuie sa le intensifice. Revendicarile sunt foarte clare: renuntarea la restrictii. Acestea sunt neconstitutionale şi nelegale. Românii vor libertatea de a se duce la munca, la scoala, renuntarea la intentia de a vaccina copiii. Cum isi permite Guvernul ăsta sa oblige orice actiune legata de vaccinare? Numai eu cu colegii avocati si cu oamenii din popor cred ca am depasit 100 de dosare penale impotriva lor. Trebuie sa se revina la redeschiderea horeca, a gradinitelor. Nu există pandemie”, a spus Dian Șoșoacă pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: