Redactia.ro
Home » Monden » Diana Şoşoacă s-a apucat de cântat! Senatoarea a stârnit reacții intense din partea internauților: „E bună de pus voiceover la RO-Alert” VIDEO

Diana Şoşoacă s-a apucat de cântat! Senatoarea a stârnit reacții intense din partea internauților: „E bună de pus voiceover la RO-Alert” VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Diana Şoşoacă a surpins întreg internetul! În urma unui videoclip intens viralizat, mulți internauți susțin că dacă dorește să se lase de politică are din ce-și câștiga pâinea! Aceasta a cântat la o terasă și a primit multe reacții în urma interpretării. Iată ce talent a ascuns senatoarea!

Diana Șoșoacă, spectacol la terasă

Diana Șoșoacă a fost surpisă la o ieșire, în oraș, cântând din tot sufletul! Aceasta a fost filmată și ulterior viralizată pe rețelele sociale. Mulți internauți îi recunosc talentul muzical și susțin că dacă va renunța vreodată la politică poate face carieră din muzică.

Captură ecran cu Diana Șoșoacă cântând, Sursa foto: facebook.com/camelia.tabacu

Totuși, există și persoane cârcotașe care i-au judecat interpretarea artistică:

Mi-a sărit cafeaua din gură pe toată terasă :)))) asta e bună de pus voiceover la RO-Alert

Ar merge foarte bine și pentru: „Gooo…ooo…oooL”

Observați fetița de lângă Șoșo. Și-a pus mâinile la urechi!”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase.

Diana Șoșoacă, despre nunta lui George Simion

George Simion va avea parte de cea mai importantă zi din viața lui, sâmbătă, 27 august când va spune marele „DA!”, alături de iubita lui, Iulia Burcea! Iată ce declară senatoarea despre nunta celor doi!

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă!

O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut.

Celor care ar putea crede că-i port pică lui George Simion, pentru cele întâmplate cândva, le spun doar atât: pentru mine e un personaj insignifiant, inferior mie, care nu a citit cât am citit eu la viața mea și la care nu mă pot raporta!

Nu văd cum te-ai putea raporta la ceva care nu e de calibrul tău, măcar! Nu mă interesează ce spun unii sau alții! George Simion își face în această perioadă o promovare personală, dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele!”, a declarat Diana Şoşoacă, conform Playtech.

Sursa foto: facebook.com/camelia.tabacu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: