Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă se teme pentru viața ei. Decizia luată de senatoarea AUR

Diana Șoșoacă se teme pentru viața ei. Decizia luată de senatoarea AUR

Diana Șoșoacă se teme pentru viața ei. Drept urmare, a luat o decizie prin care să se poată apăra. Senatoarea AUR a declarat, luni, că va solicita permis de port armă, pentru că se simte urmărită, iar în urmă cu câteva zile a avut senzația că cineva ar vrea să o otrăvească.

Diana Șoșoacă se teme pentru viața ei

Diana Șoșoacă se teme pentru viața ei. Senatoarea AUR a declarat, luni, la România TV că va solicita permis de port armă, pentru se a putea apăra. Asta pentru că se simte urmărită, iar în urmă cu câteva zile cineva ar fi încercat să o otrăvească, transmite G4media.

„Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, a explicat senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă: ”Eu îi simt că mă filează permanent”

Diana Șoșoacă se simte permanent urmărită și crede că este pusă pe lista neagră, asemeni regretatului actor Bogdan Stanoevici și Codruța Cerva. De altfel, senatoarea AUR a dezvăluit că anul trecut o așteptau mașini în fața blocului și mergeau peste tot cu ea.

„Probabil ca eu sunt pe lista neagra, la fel cum a fost si Bogdan Stanoevici, si uite ca nu mai e printre noi… Si Codruta Cerva e pe lista neagra, daca au ajuns s-o fileze cu o masina de Sibiu. Anul trecut am fost filata, toate miscarile mele au fost supravegheate. Masini care ma urmareau peste tot. Ma asteptau in fata blocului si mergeau cu mine peste tot. Sunt cateva luni de-atunci, dar eu sunt sigura ca sunt filata si acum, mai ales ca am ajuns senatoare si nu ma potolesc. Probabil sa nu mai sunt la vedere, dar eu ii simt ca ma fileaza permanent”, a mai detaliat Diana Șoșoacă la România Tv.

Diana Șoșoacă: ”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc”

În urmă cu câteva zile, Diana Șoșoacă a precizat că a avut parte de o campanie electorală dificilă pentru parlamentare. Ea a dezvăluit cum i s-a spus să nu mai miroase florile pe care le primește, pentru că s-ar putea să fie stropite cu substanțe otrăvitoare. Au fost momente când a făcut acest lucru și s-a simțit rău, având nevoie de tratament din partea medicilor.

”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc.Că sunt  multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a povestit Diana Șoșoacă, despre faptul că ar fi putut să fie otrăvită.

Diana Șoșoacă nu crede că Bogdan Stanoevici a murit de coronavirus

Diana Șoșoacă a fost bună prietenă cu regretatul actor Bogdan Stanoevici, despre care medicii au spus că a murit de coronavirus. Senatoarea AUR nu crede acest lucru și va formula plângere penală. A explicat și de ce:

„Având în vedere bătaia de joc a sistemului să îl facă victimă COVID, pe actele lui a scris că e mort din cauza Sars CoV-2. Am intervenit câţiva prieteni şi în urma faptului că ni s-a comunicat de la spital şi actele medicale, ni s-a spus că ultimul test pentru depistarea COVID din 6 ianuarie e negativ, la fel şi în 8 decembrie. Ulterior, s-a făcut bine, a avut alte probleme, o pneumonie. Nu a vrut să vină la spital din cauza sistemului şi a murit exact în acest sistem. Formulăm plângere penală, solicităm autopsie. Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă în acest caz”, a mai spus senatoarea AUR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: