Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă spune că locuința ei a fost atacată cu ouă

Diana Șoșoacă spune că locuința ei a fost atacată cu ouă

diana sosoaca locuinta bucuresti

Senatorul Diana Șoșoacă a depus plângere la poliție după ce locuința sa a fost atacată cu ouă, a declarat aceasta. Potrivit Antena 3, evenimentul ar fi avut loc în timp ce Șoșoacă era plecată de acasă. Geamurile locuinței sale au fost murdărite din cauza ouălelor, iar făptașul este încă necunoscut.

Locuința senatoarei se află la parterul unui bloc din București. Aceasta le-a spus polițiștilor că a lipsit de acasă mai bine de o săptămână, timp în care, spune ea, ar fi avut loc și evenimentul.

Diana Șoșoacă a mai făcut valuri printre internauți

Diana Șoșoacă a mai stârnit valuri de indignare printre internauți și când a pus sub semnul întrebării atacul Rusiei asupra Ucrainei și bombardamentele din Kiev. Cei revoltați i-au propus, chiar, să facă live-uri din Kiev, în timp ce alții s-au oferit să o ajute cu transportul.

„Să vă spun un mic secret: aveţi internet! Efectiv nu înţeleg cum de nu puneţi mâna să căutaţi imagini direct de la sursă. Aveţi ataşat acestui articol o imagine luată de pe mai multe camere live din Kiev. Îmi spuneţi, vă rog, unde sunt „atrocităţile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului?”, a întrebat senatoarea pe Facebook.

Răspunsurile oamenilor nu au încetat să apară:

De ce nu vă duceți la Kiev, să faceți live-uri d-alea demne de super puterile dvs???? 

Va rog eu frumos, nu mergeti un pic pan’ la Kiev sa ne relatati la cald evenimentele?!

Aşteptăm să mergeți în Kiev/Harkov şi să le spuneți oamenilor că bombardamentele (care au distrus numeroase locuințe, şi au cauzat şi pierderi umane) nu există de fapt…

Eu nu ti-as face altceva decât sa te duc la Vama Siret si sa te pun sa repeti asta în fata mamelor singure cu copii, care au fugit disperate din calea criminalilor pe care ii slujești.

Buna ziua! Personal ma ofer sa va duc in Ucraina, sa faceti un live de acolo sa ne aratati „adevarul”. Va las in centru in Kiev si merg si parchez un pic mai incolo, nu va panicati, ma intorc si va iau, promit! Multumesc, saru-mana!

Vrem live Șoșoacă de la fața locului!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: