Redactia.ro
Home » Monden » Dida Drăgan a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate! ”S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer”

Dida Drăgan a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate! ”S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer”

GALERIE FOTO (2) Dida Drăgan a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate! ”S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer”

Dida Drăgan a făcut mai multe dezvăluiri despre cariera și starea sa de sănătate, dar a adus și lămuriri în legătură cu unele experiențe pe care le-a trăit. 

Dida Drăgan a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate

Dida Drăgan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe, supranumită ”Vocea de flacără a rock-ului românesc”. În vârstă de 74 de ani, artista a trecut prin multe experiențe traumatizante și a decis acum să vorbească despre multe dintre ele.

Dida Drăgan a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate! Aceasta a acceptat să facă mai multe dezvăluiri și să aducă lămuriri în legătură cu unele experiențe pe care le-a avut în viața personală. Celebra cântăreață a vorbit despre episodul dureros în care fostul ei soț, Florin Ochescu, a decis să divorțeze și să se însoare cu Silvia Dumitrescu.

Mai mult, artista a subliniat că este perfect sănătoasă și, deși, nu a mai apărut în lumina reflectoarelor de o vreme bună, ea nu renunță la muzică. Iar atunci când nu își ocupă timpul cu diferite piese, este alături de băiatul pe care îl are din mariajul cu fostul soț. Florin Ochescu Junior a moștenit de la tatăl său dragostea pentru chitară.

“Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! Eu fac vocalize, timp de oră, săptămânal, chiar și acum, când nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă. S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer, de unde această știre lansată de oameni răi? Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, a declarat cântăreața pentru playtech.ro.

“Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost uşor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeţi candela». Mergeam la biserică. Dar întotdeauna cineva m-a ţinut în picioare, acela a fost copilul meu”, a povestit Dida Drăgan într-un interviu mai vechi.

Dida Drăgan a făcut dezvăluiri despre relația cu fostul soț

Dida Drăgan a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate! De asemenea, Dida Drăgan a atins și un alt subiect sensibil: divorțul de chitaristul Florin Ochescu. Ea a subliniat că Silvia Dumitrescu nu i-a furat soțul, ci că artistul a ales-o pe aceasta.

“Știu că se spune că ea mi-ar fi furat bărbatul pe Florin Ochescu. El este tatăl băiatul meu, este un tată implicat, am rămas în relații bune. Fiul nostru este traducător, a studiat în Elveția, dar s-a întors în România, păcat că nu continuă activitatea noastră muzicală, este tare talentat, ne-a moștenit. Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat bărbatul, Florin Ochescu a ales-o, eu am rămas cu copilul nostru, de doar trei ani. Care e problema? Eu nu o să acuz niciodată pe nimeni, ce a fost, a fost!”, a precizat celebra artistă.

Fiul artistei, Florin Ochescu Junior, are 37 de ani și se înțelege foarte bine cu fratele său vitreg. Florin Ochescu are un copil cu îndrăgita artistă Silvia Dumitrescu, pe nume Iulian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: