Redactia.ro
Home » Monden » Dieta Anamariei Prodan. Cum a slăbit sexy impresara

Dieta Anamariei Prodan. Cum a slăbit sexy impresara

Dieta Anamaria Prodan

La cei 48 de ani, Anamaria Prodan are o formă de invidiat. Dacă în trecut avea codițe și câteva kilograme în plus, odată cu trecerea timpului, renumita impresară de fotbal a slăbit spectaculos, uimind de fiecare dată cu aparițiile sale. Cum a reușit să ajungă la o siluetă impecabilă?

Dieta Anamariei Prodan. Cum a slăbit sexy impresara

Anamaria Prodan, deși este în plin scandal cu presupusul divorț de Laurențiu Reghecampf, a decis să se mai destindă puțin, la piscină. Impresara de fotbal nu a ezitat să facă și o poză, în care i se vede abdomenul plat și de invidiat, scrie okmagazine.

Anamaria Prodan, despre dieta sa: ”Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc”

Dacă va întrebați cum a reușit Anamaria Prodan să aibă o siluetă impecabilă, aceasta a dezvăluit că a urmat o dietă la care au apelat, de-a lungul timpului, mulți dintre marii sportivi ai lumii. Dieta a constat în consumul de sucuri și fructe, pe parcursul a 15 zile.

”Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri”, spunea Anamaria Prodan, în urmă cu 5 ani, într-un interviu.

Cum isi mentine Anamaria Prodan silueta. Impresara si-a dezvaluit secretele • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

În privința sucurilor, Anamaria Prodan spunea că a consumat sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale”. Pe lângă aceste sucuri, impresara de fotbal a băut și multă apă.

Cum a reușit Anamaria Prodan să dea jos 17 kilograme? Două alimente au fost nelipsite din dieta ei

„Sucuri de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider ”, a mai spus Anamaria Prodan atunci, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: