Redactia.ro
Home » Monden » Dieta cu care Amalia Năstase intenționează să slăbească 15 kilograme în două luni. Ce mănâncă într-o zi

Dieta cu care Amalia Năstase intenționează să slăbească 15 kilograme în două luni. Ce mănâncă într-o zi

Amalia Năstase a vorbit recent despre planurile pe care le are pentru silueta sa. In următoarele două luni, intenționează să slăbească 15 kilograme, motiv pentru care a apelat la o dietă menită să o ajute.

Dieta cu care Amalia Năstase intenționează să slăbească 15 kilograme în două luni. Ce mănâncă într-o zi

Amalia Năstase este nemulțumită de silueta sa, după ce în urmă cu doi ani a reușit performanța să slăbească 30 de kilograme. De atunci, kilogramele în plus s-au adunat, iar ea este pregătită să revină la măsurile sale ideale. A început deja dieta și a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în alimentația sa în cadrul apariției sale recente la „Vorbește lumea”.

Fosta soție a lui Ilie Năstase urmează acum un regim echilibrat, care-i permite să se bucure de toate grupele alimentare, cu excepția fructelor și a pâinii. Se bucură în schimb de variante vegetale și de legume din plin, motiv pentru care nu are cum să nu fie mulțumită de ceea ce mănâncă.

„Nu fac teroare în casă când țin eu dieta. Nu pot să-i țin pe copii cu ce mănânc eu. Eu nu mă simt vinovată când mănânc prostii. Azi am mâncat trei ouă și cu trei felii de bacon. Mai târziu mănânc buger de pui cu avocado și salată, fără pâine. Aseară am mâncat mâncare chinezească din legume cu sos. Am voie doar apă, îmi lipsesc fructele mâncam multe”, a declarat Amalia Năstase la „Vorbește lumea”.

Amalia nu a ales această dietă întâmplător, ci a fost îndrumată de un medic nutriționist. A primit și vitamine, iar după ce va slăbi intenționează să-și păstreze silueta prin alegeri alimentare corecte.

„Am început dieta de luni, ieri am făcut vitamine la doctor. În viață găsești multe diete, problema e să menții rezultatele. Ai nevoie de mai mult decât o simplă dietă. Rezistența la insulină e o nenorocire, care se ține de anumiți oameni, nu de toți”, a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Ce părere a avut soțul Amaliei Năstase despre faptul că s-a îngrășat

Despre Răzvan Vasilescu, actualul său soț, Amalia Năstase are doar cuvinte de laudă. Acesta a susținut-o și a acceptat-o mereu fără să o critice, așadar decizia de a slăbi a fost numai a ei.

Consideră că bărbații nu ar trebui niciodată să atragă atenția partenerelor asupra greutății lor, chiar dacă acestea se confruntă cu anumite probleme. Amalia s-a bucurat doar de cuvinte de laudă din partea soțului său, motiv pentru care este foarte recunoscătoare.

„Și asta cu îngrășatul, nu e normal să spui unei femei că s-a îngrășat. Nu trebuie să punctezi tot timpul. La noi nu există decență. La noi lumea ce gândește scoate pe gură. Omul care te jignește pe tine, ca femeie, are el o problemă în viața lui. Eu am văzut prima că m-am îngrășat înaintea voastră. Norocul meu că bărbatu-meu mi-a zis că eu sunt cea mai frumoasă femeie din lume”, a adăugat Amalia Năstase în cadrul emisiunii de la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: