Redactia.ro
Home » Monden » Dieta lui Kate Middleton. Ce mănâncă ducesa de Cambridge pentru a avea o siluetă de invidiat

Dieta lui Kate Middleton. Ce mănâncă ducesa de Cambridge pentru a avea o siluetă de invidiat

GALERIE FOTO (5) Dieta lui Kate Middleton

Dieta lui Kate Middleton. Soția prințului William are o siluetă de invidiat, fiind greu de crezut că aceasta ține vreo dietă. Ei bine, spre surprinderea tuturor, Kate Middleton nu are un regim strict. Ducesa de Cambridge are trei copii, dar are o siluetă de invidiat. Cum reușește?

Dieta lui Kate Middleton. Ce mănâncă ducesa de Cambridge pentru a avea o siluetă de invidiat

Dieta lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge are un regim de viață extrem de echilibrat, dar cu toate astea ține o dietă pentru slăbi în perioadele mai dificile. Kate Middleton ține o dietă populară la Hollywood , folosită chiar de Jennifer Lopez. Kate este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos, iar spre mirarea tuturor, ducesa își prepară mâncarea acasă. Soției lui William îi place să-i implice și pe copiii săi, Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis în procesul de gătit. Așadar, dieta pe care aceasta o folosește pentru a slăbi cât mai repede este Dunkan.

De asemenea, se știe că ducesa este pasionată de smoothi-uri, motiv pentru care își prepară la micul dejun această băutură. Conform Daily Mail, ducesa amestecă varză, matcha, spanac, romaină, coriandru și afine. Totodată, Kate consumă câteodată și un bol cu fulgi de ovăz la micul dejun.

La prânz, Kate Middleton consumă de obicei măncăruri fără carne. În timpul turneului regal al ei și a lui William în India, bucătarul Raghu Deora a primit ordine să creeze feluri de mâncare deosebite pentru cei doi. „Este totul vegetarian, pentru că mi s-a spus că asta preferă cei doi”, a explicat el. William a declarat în el și Kate iubesc sushi-ul. Printre mâncărurile preferate ale ducesei de Cambridge se numără și salatele de pepene verde, tabbouleh, ceviche si gazpacho.

La cină, Kate Middleton mănâncă gustări obișnuite, precum fripturi, paste sau curry. Când era însărcinată în șapte luni cu prințul George, Kate mânca preparate din legume de casă gătite de cuplul indian Chan Shingadia și soțul ei Hash. Kate a recunoscut că este fan al mâncării picante.

Puiul prăjit, o masă populară în familia Regală

Potrivit surselor internaționale, puiul prăjit este un preparat popular în familia Regală. „Seara, Kate gătește cina preferată a lui William, pui fript”, a spus corespondentul regal Katie Nicholl. De asemenea, pastele sunt și ele preferate în casa Cambridge. „Ne spunea cât de mult le place copiilor ei să gătească și cum gătesc pentru ea. Au făcut paste cu brânză zilele trecute. Unul pune laptele și untul. Și fac salate și alte chestii. „, declara Matthew Kleiner-Mann.

Kate a declarat că înainte de a se căsători cu prințul William a urmat dieta Dunkan de foarte multe ori. La desert, Ducesa de Cambridge preferă rețete tradiționale, cum ar fi budinca de caramel și tort de fructe. Fiind din Anglia, soția lui William consumă regulat ceai, iar specialiștii spun că nu ajută la menținerea greutății și eliminarea toxinelor din corp. În menținerea unei siluete de vis, Kate practică mult sport. Acesteia îi place să schieze în perioada iernii, să alerge și să facă echitație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: