Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton a făcut o gafă de proporții la recepţia summit-ului G7! Ce i-a spus prinţului Charles

Kate Middleton a făcut o gafă de proporții la recepţia summit-ului G7! Ce i-a spus prinţului Charles

GALERIE FOTO (4) Kate Middleton a făcut o gafă de proporții la recepţia summit-ului G7! Ce i-a spus prinţului Charles

Kate Middleton a dat cu bâta în baltă la Summitul G7, eveniment foarte important pentru Casa Regală. Soția Prințului William a făcut o gafă imensă pentru având în vedere solemnitatea momentului la care se afla. 

Kate Middleton a făcut o gafă de proporții la recepţia summit-ului G7

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost vineri seara gazda unei recepţii în onoarea liderilor statelor din grupul G7. Summitul are loc timp de trei zile în Cornwall şi este prima reuniune a liderilor G7 faţă în faţă din pandemie. Acesta este unul dintre evenimentele majore în care Familia Regală s-a reunit după funeraliile prinţului consort Philip, în aprilie.

Un expert care citeşte pe buze a dezvăluit cotidianului DailyMail că ducesa a avut un comentariu total nepotrivit momentului. Kate, în vârstă de 39 de ani, l-a numit pe prinţul Charles ”bunicule” în public. Iar acest lucru este inacceptabil, având în vedere solemnitatea momentului şi rangul lui Charles.

Kate Middleton a făcut o gafă de proporții la recepţia summit-ului G7! Ce i-a spus prinţului Charles

Veselă şi dezinvoltă cum o ştim, Kate a spus: ”Bună, bunicule! Ce mai faci?”. Aşa i s-a adresat ducesa viitorului rege al Angliei când acesta a venit să-i salute pe ducii de Cambridge.

Kate Middleton a făcut o gafă de proporții la recepţia summit-ului G7! Ce i-a spus prinţului Charles

Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu Joe Biden

La Summit-ul G7, care a avut loc în Cornwall, Anglia, au participat nume grele şi şefi de stat. Suverana în vârstă de 95 de ani a fost însoţită de ceilalţi cei mai importanţi membri ai familiei regale britanice: fiul său şi prinţul moştenitor Charles şi soţia acestuia Camilla, precum şi nepotul reginei, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate.

La recepţie, desfăşurată la Eden Project, cea mai mare grădină botanică interioară din lume, regina s-a întâlnit cu Joe Biden pentru prima dată de la învestirea acestuia la Casa Albă. Biden devine astfel al 13-lea preşedinte american pe care suverana britanică îl întâlneşte în cei 69 de ani de domnie.

Kate Middleton a făcut o gafă de proporții la recepţia summit-ului G7! Ce i-a spus prinţului Charles

Se pare că weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost foarte plin pentru monarhia britanică. Evenimentele întâlnirii la vârf G7, sărbătorirea celor 95 de ani ai reginei Elisabeta, întâlnirea oficială cu soţii Biden, recepţia, toate acestea au arătat că monarhia începe să îşi reia viaţa socială, atât de dorită în pandemie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: