Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton nu va mai fi ducesă de Cambridge în viitorul apropiat. Ce se schimbă

Kate Middleton nu va mai fi ducesă de Cambridge în viitorul apropiat. Ce se schimbă

Nimic nu va mai fi la fel la Palat, odată cu ultimele evenimente de la Casa Regală Britanică. Kate Middleton nu va mai fi ducesă de Cambridge în viitorul apropiat, este informația momentului pe care presa britanică o comentează în aceste zile. Iată care ar fi explicația.

De mai bine de un deceniu, Kate Middleton a fost cunoscută de către toată lumea drept ducesa de Cambridge.

Kate s-a căsătorit cu prințul William pe 29 aprilie 2011, într-o ceremonie fastuoasă la Westminster Abbey. Se estimează că 300 de milioane de oameni globul au urmărit cu sufletul la gură evenimentul regal pe tot globul.

Kate Middleton nu va mai fi ducesă de Cambridge

După căsătorie, Kate Middleton a preluat rolul de ducesă de Cambridge și și-a îndeplinit sarcinile de atunci, așa cum o cere conduita regală.

A bifat tot, de la apariții publice, la turnee mondiale pentru susținerea unor cauze demne, Kate a reprezentat cu sârguință Casa Britanică Regală în ultimul deceniu.

Cu toate acestea, Kate nu ar trebui să se obișnuiască prea tare cu titlu de ducesă de Cambridge, deoarece se va schimba în viitor.

Ultimele evenimente care au lovit Casa Regală Britanică, cum ar fi moartea prințului Philip, dar și pregătirea prințului Charles pentru tron, au făcut să fie regândită schema privind viitorul monarhiei.

Se schimbă tot la Casa Regală!

Atunci când prințul Charles va prelua tronul de la Regina Elisabeta, automat prințul William va deveni Prințul de Wales. Așadar, acest lucru înseamnă că, la rândul ei, Kate își va schimba titlul de la Ducesa de Cambridge în Principesa de Wales.

Poate puțini își aduc aminte, însă acesta este titlul deținut anterior de Prințesa Diana, mama lui Harry și William, și respins de Camilla, actuala soție a prințului Charles și ducesa de Cornwall, din respect pentru Prințesa Inimilor.

Am putea să spunem că se schimbă tot la Casa Regală și când ne gândim la viitorul îndepărtat.

Pe măsură ce rolul de monarh va trece de la regină la prințul Charles, acesta îi va reveni în cele din urmă chiar prințului William. La un moment dat, acesta va deveni, desigur, cunoscut sub numele de Regele William și va conduce peste întreaga națiune.

Din acel moment, cel mai probabil, Kate va fi denumită Regina Catherine, acesta fiind numele ei complet. Însă trebuie știut că, având în vedere nu are ea însăși sânge regal, va fi o regină consortă.

Cel mai probabil, va exista o ceremonie special pentru acel moment, deși nu va fi nici pe departe atât de măreață ca încoronarea lui William.

Indiferent de rolul oficial pe care Kate Middleton îl va avea în următorii ani, este puțin probabil să fie mai puțin importante decât îndatoririle ei din prezent, ca ducesă de Cambridge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: