Redactia.ro
Home » Monden » Cât a costat rochia purtată de Ducesa de Cambridge la înmormântarea Prințului Philip. Unde a mai purtat-o?

Cât a costat rochia purtată de Ducesa de Cambridge la înmormântarea Prințului Philip. Unde a mai purtat-o?

GALERIE FOTO (9) Cât a costat rochia purtată de Ducesa de Cambridge la înmormântarea Prințului Philip

Cât a costat rochia purtată de Ducesa de Cambridge la înmormântarea Prințului Philip. Kate Middelton a dat dovadă de multă eleganță la ceremonia de înmormântare a Ducelui de Edinburgh. Soția lui William a purtat o ținută de doliu pe care a mai purtat-o și la un alt eveniment în urmă cu mai mulți ani. Cât a costat rochia?

Cât a costat rochia purtată de Ducesa de Cambridge la înmormântarea Prințului Philip. Unde a mai purtat-o?

Cât a costat rochia purtată de Ducesa de Cambridge la înmormântarea Prințului Philip. Membrii familiei Regale și-au luat rămas-bun de la Prințul Philip, sâmbătă, 17 aprilie. Kate Middelton a atras atenția după ce și-a făcut prezența îmbrăcată într-o ținută de doliu. Ulterior, s-a aflat că soția lui William a mai purtat rochia neagră și în 2018, la un alt eveniment. Cert este faptul că Ducesa de Cambridge a dat dovadă de eleganță și clasă purtând-o la un asemenea eveniment special. Kate a purtat aceeași ținută și la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării. Rochia purtată de Kate Middelton în ziua funeraliilor ducelui de Edinburgh este semnată de Roland Mouret și valorează 1605 lire sterline. Ținuta a fost accesorizată cu o pălărie și voal, semnată de Phillip Treacy.

Un lucru cu adevărat impresionant, le-a atras atenția tuturor celor prezenți. Colierul de la gâtul ducesei a fost observat de întreaga lume. Acesta i-a aparținut Prințesei Diana, iar Kate l-a mai purtat și în urmă cu trei ani, atunci când Regina Elisabeta și Prințul Philip împliniseră 70 de ani căsnicie. Lady Di a purtat colierul în 1982, când regina i l-a împrumutat cu ocazia unui banchet organizat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei la Palatul Hampton Court.

La ceremonia de înmormântare a prințului Philip au participat 30 de membri ai Casei Regale, lista fiind organizată chiar de Regina Elisabeta. În timpul slujbei, suverana a stat singură, din cauza restricțiilor impuse de autorități. Regina Elisabeta a pus pe sicriul cu trupul neînsufletit al soțului său o scrisoare emoționantă semnată cu porecla pe care a primit-o când era doar o copilă,”Lilibeth”. Ducesa de Sussex, Meghan Markle nu a participat la înmormântarea prințului, fiind însărcinată în patru luni, iar medicii i-au spus că nu călătorească pentru a nu avea probleme cu sarcina.

Ce crede Kate Middelton despre Prințesa Diana

Kate a ajuns în Familia Regală a Marii Britanii în urmă cu mai mulți ani, atunci când s-a căsătorit cu prințul William, fiul prințesei Diana și a lui Prințul Charles. Ulterior aceasta i-a dăruit trei copii, iar în viitor va deveni Regină a Marii Britanii. Dincolo de restricțiile și regulile casei regale, Kate și-a păstrat aceeași modestie, fiind iubită de toată lumea.

Conform unor surse britanice, Kate nu o consideră un exemplu de urmat pe Prințesa Diana, fiind de părere că aceasta a făcut multe greșeli. „Înaltă şi slabă ca Diana, Kate este, fără doar şi poate, regală din toate punctele de vedere. Ea pare încrezătoare în sine şi, mai presus de toate, fericită! În comparaţie cu Prinţesa Diana, al cărei scop era să fie rebela familiei regale şi să nu urmeze nicio regulă, Kate Middleton a aderat protocolului impus de statutul pe care l-a câştigat. Ea i-a ascultat pe consilierii lui WIlliam şi l-a susţinut pe soţul ei în tot, însă nu l-a eclipsat niciodată. Unul dintre defectele prinţesei Diana a fost faptul că l-a pus în umbra ei pe Charles. Kate nu a vrut să facă aceeaşi greşeală“, spun sursele britanice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: