Redactia.ro
Home » Știri » Prinții William și Harry, discuție după înmormântarea bunicului lor! Ce și-au spus aceștia

Prinții William și Harry, discuție după înmormântarea bunicului lor! Ce și-au spus aceștia

GALERIE FOTO (2) Prinții William și Harry, discuție după înmormântarea bunicului lor! Ce și-au spus aceștia

Înmormântarea Prințului Philip a avut loc sâmbătă după-amiaza, iar imediat după încheierea funeraliilor, prinții William şi Harry au plecat împreună din capela St.George pentru a discuta. 

Prinții William și Harry, discuție după înmormântarea bunicului lor

Înmormântarea Prințului Philip a avut loc sâmbătă, 17 aprilie 2021, la Windsor. Se pare că aceasta a mers așa cum și-ar fi dorit ducele de Edinburgh. La încheierea funeraliilor bunicului lor Philip, prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând.

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Express, cei doi ar fi discutat despre funeraliile bunicului lor și au căzut de acord că ceremonia a fost exact așa cum și-ar fi dorit Prințul Philip, asta după ce imaginile au fost analizate de specialiști în tehnica citirii pe buze.

”Da, a fost grozav, nu-i așa?”, a spus Prințul William, după ce și-a dat jos masca.

”A fost exact așa cum și-ar fi dori”, a replicat Prințul Harry.

Prinţul Harry, care poartă şi titlul de duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William. În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum.

”A fost o slujbă foarte frumoasă și muzica…”, i-a mai spus ulterior William fratelui său.

Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca sanitară, a părut relaxată. Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală.

Regina Elisabeta a II-a a condus alaiul familiei la întoarcerea de la capelă, însoţită de Prinţul Charles şi de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall.

Prinții William și Harry, discuție după înmormântarea bunicului lor! Ce și-au spus aceștia

Ce conține scrisoarea de adio lăsată de Regina Elisabeta pe sicriul prințului Philip

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a făcut un ultim gest pentru cel care i-a fost soț timp de 73 de ani. Suverana rămasă văduvă la vârsta de 94 de ani i-a lăsat prințului Philip o scrisoare pe sicriu, fiind unul dintre cele mai emoționante gesturi de iubire făcute de cineva din Familia Regală, chiar dacă într-un context foarte trist.

Conținutul scrisorii nu a fost făcut public, însă putem considera că Regina Elisabeta și-a declarat dragostea veșnică față de cel care i-a fost „putere” întreaga viață, după cum chiar ea a mărturisit în ziua decesului partenerului său regal. Alături de plicul semnat „Lilibeth” s-a aflat și sabia prințului Philip, drapelul personal și boneta de comandant al marinei militare, dar și o jerbă de flori.

Palatul Buckingham nu a comentat nimic despre scrisoare, spunâd doar că acest amănunt ține de „viața privată” a suveranilor. Regina Elisabeta și-a plâns soțul singură, stând separat de toată familia într-o lojă a Capelei St. George. Imaginile surprinse cu suverana rămasă văduvă au stârnit reacții emoționante, mai ales că se poate observa durerea resimțită dar și slăbirea fizică, cauzată de suferința pierderii.

Căsătoria Reginei ELisabeta a II-a a Marii Britanii cu prințul Philip, Duce de Edinburg, a fost cel mai lung mariaj din întreaga istorie a suveranilor britanici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: