Redactia.ro
Home » Știri » Ce a purtat în geantă Regina Elisabeta a II-a la înmormântarea prințului Philip. Imagini emoționante de la funeraliile ducelui de Edinburgh

Ce a purtat în geantă Regina Elisabeta a II-a la înmormântarea prințului Philip. Imagini emoționante de la funeraliile ducelui de Edinburgh

GALERIE FOTO (6) Ce a purtat în geantă Regina Elisabeta a II-a la înmormântarea prințului Philip

Ce a purtat în geantă Regina Elisabeta a II-a la înmormântarea prințului Philip. Sâmbătă, 17 aprilie, au avut loc funerariile prințului Philip, iar imaginile surprinse sunt de-a dreptul emoționante. Pentru prima oară în 73 de ani, Regina Elisabeta a stat singura, privind îndurerată sicriul în care se afla truppul neînsuflețit al soțului său. Pentru a nu se simți pe deplin singură, regina a purtat în geantă câteva obiecte speciale din viața petrecută alături de Prințul Philip.

Ce a purtat în geantă Regina Elisabeta a II-a la înmormântarea prințului Philip. Imagini emoționante de la funeraliile ducelui de Edinburgh

Ce a purtat în geantă Regina Elisabeta a II-a la înmormântarea prințului Philip. Prințul Philip a fost condus pe ultimul drum de către cei mai apropiați membri ai familiei Regale. Sâmbătă, familia regală britanică a oferit un exemplu în ceea ce privește respectarea regulilor impuse de pandemie. Regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să stea singură în timpul funeraliilor soțului său. Regina și Prințul Philip au fost căsătoriți timp de 73 de ani, având împreună patru copii. 30 de persoane au participat la ceremonia de înmormântare, respectând strict regulile impuse de autorități.

Pentru a fi alături de ea, cel puțin spiritual, Regina ar fi avut în geantă obiecte speciale din viața pe care a avut-o alături de Prințul Philip. Este vorba despreo fotografie cu ei doi, făcută în Malta, insula italiană fiind un loc special pentru aceștia. Regina a descris acea perioadă ca fiind una dintre cele mai frumoase din viața ei. De asemenea, Regina Marii Britanii a ales să se despartă de Prințul Philip prin același mod în care s-au cunoscut: printr-o scrisoare de dragoste. În timpul tinereții au schimbat scrisori, iar sâmbătă, regina i-a trimis prințului ultima scrisoare. Elisabeta a lăsat-o pe sicriul ducelui de Edinburgh, semnată ”Lilibeth”: poreclă care i-a fost dată reginei în copilărie. Se pare că prințul era ultima persoană care o striga astfel. Oficialii de la Palaltul Buckingham nu au dezvăluit conținutul scrisorii Reginei.

William și Harry, discutând la încheiereia funeraliilor

Multă lume aștepta să vadă o interacțiune din partea fraților William și Harry, iar l-a sfârșitul ceremoniei, cei doi au fost văzuți discutând. Harry a fost surprins mulțumindu-i arhiepiscopului de Canterbury, care a oficiat slujba religioasă, după care a salutat-o pe ducesa de Cambridge, Kate, soția fratelui său. În acel moment, William s-a apropiat de cei doi, după care au plecat împreună, pe jos, spre castel. Conversația dintre cei doi a părut una relaxată, deși relațiile dintre ei a fost tensionată în ultima perioadă. Soția lui Harry, Meghan Markle, nu a participat la înmormântarea prințului Philip, întrucât este însărcinată iar medicii i-au recomandat să nu se deplaseze peste Ocean.

Harry, William si Kate

Regine Elisabeta a condus alaiul de familie la întoarcerea de la capelă, însoțită de Prințul Charles și de soția sa Camilla. Tatăl celor doi frați i-a adus sâmbătă un omagiu prințului Philip, mărturisind că îi va lipsi enorm. Cu două zile înainte de ceremonia de înmormântare, Charles și Camilla au fost văzuți în timp ce citeau mesajele de condoleanțe scrise de britanici pe coroanele de flori și au spus o rugăciune în gând în fața covorului de flori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: