Redactia.ro
Home » Știri » William și Harry vor merge separat în timpul înmormântării prințului Philip. Între ei se va afla vărul lor, Peter Phillips

William și Harry vor merge separat în timpul înmormântării prințului Philip. Între ei se va afla vărul lor, Peter Phillips

GALERIE FOTO (2) William și Harry vor merge separat în timpul înmormântării prințului Philip

William și Harry vor merge separat în timpul înmormântării prințului Philip. Sâmbătă, prințul Philip va fi condus pe ultimul drum de membrii familiei Regale, după ce s-a stins din viață pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani. William și Harry nu vor sta unul lângă altul în timpul ceremoniei de înmormântare, între cei doi prinți va sta vărul lor, Peter Phillips.

William și Harry vor merge separat în timpul înmormântării prințului Philip. Între ei se va afla vărul lor, Peter Phillips

William și Harry vor merge separat în timpul înmormântării prințului Philip. Ducele de Edinburgh și soțul Reginei Elisabeta a II-a, va fi înmormântat sâmbătă la Castelul Windsor, în vestul Londrei, în cadrul unei ceremonii la care vor participa aproximativ 30 de persoane din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Cu toate astea, William și Harry nu vor sta unul lângă celălalt în timpul ceremoniei de înmormântare.

Reamintim că cei doi prinți s-au confruntat cu dificultățu în relația lor în ultimele luni. Harry și William vor merge în același rând, iar între ei se va afla vărul lor, Peter Philips. Prințul William se va afla în față pentru că este al doilea în ordinea succesiuni la tron după tatăl lor, Prințul Charles, urmat de Peter și apoi Prințul Harry. La fel cum s-a întâmplat și la înmormântarea mamei lor, prințesa Diana, când cei doi aveau 15 respectiv 12 ani, Harry și William vor merge în spatele sicriului bunicului lor în timpul procesiunii funerare organizate în perimetrul Castelului Windsor.

În urmă cu o lună, Prințul Harry a acordat un interviu jurnalistei americane Oprah Winfrey, în care a vorbit despre familia regală, menționând că relația cu fratele său este momentan puțin distanțată, dar a subliniat faptul că își iubeste fratele. Un purtător de cuvând al Palatului Buckingham a refuzat să facă declarații pe tema modului în care cei doi frați vor merge în cadrul ceremoniei de înmormântare.

Prințul Philip va fi condus pe ultimul drum

Ducele de Edinburgh s-a stins din viață pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. La slujba de înmormântare vor participa 30 de persoane, între care cei patru copii și nepoții, dar și trei rude ale prințului din Germania. Toți membrii Casei Regale vor purta măști de protecție și vor păstra distanța dde siguranță sanitară și nu vor cânta imnuri în cursul slujbei.

Regina Elisabeta si Printul Philip

Prințul de Waller a intrat pe porțile domeniului Windsor în urmă cu puțin timo chiar în timp ce un regiment călare făcea ultimele repetiții în vederea cereminiilor de sâmbătă. Sicriul prințului Philip va fi transferat din castel până la capelă Saint George cu un automobil Land Rover personalizat. Regina Elisabeta a participat la realizarea designului special al acestuia. Prinții Charles, Andrew, Edward, prințesa Anne, dar și nepoții ducelului de Edinburgh, prințul William și Harry, vor merge pe jos în spatele mașinii mortuare.

Regina nu va participa la procesiune, ci va parcurge distanța într-o mașină. Pentru a nu exista diferențe între William și Harry, regina a decis ca toți membrii familiei regale să fie îmbrăcați în haine civile. „A fost cel bun compromis, dar e păcat, ţinând seama că Prinţul Philip a avut o carieră glorioasă în Marina Regală”, declara istoricul Sarah Gristwood.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: