Redactia.ro
Home » Monden » Dieta Mihaelei Rădulescu. Alimentul la care a renunțat și a slăbit 32 de kilograme

Dieta Mihaelei Rădulescu. Alimentul la care a renunțat și a slăbit 32 de kilograme

GALERIE FOTO (4)

Mihaela Rădulescu se mândrește cu o siluetă perfectă, rezultat al unei diete echilibrate și al unui regim intens de exerciții fizice. Chiar dacă în prezent afișează o condiție fizică impresionantă, a întâmpinat dificultăți în gestionarea greutății în timpul sarcinii cu fiul ei, Ayan, când a acumulat 32 de kilograme. Cu toate acestea, prin eforturi susținute, a reușit să revină la greutatea sa inițială.  Iată ce alimente a exclus din dietă pentru a ajunge la rezultatul dorit!

Dieta Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu este o adevărată divă în Monaco, remarcându-se atât prin activitățile sale profesionale, cât și prin fizicul său impresionant. Puțini știu că vedeta a reușit să piardă 32 de kilograme. Asta după ce în timpul sarcinii cu Ayan a luat câteva zeci de kilograme.

Diva din Monaco acordă o atenție deosebită aspectului său fizic, având o dietă echilibrată și un stil de viață activ. Mihaela Rădulescu urmează sfaturile experților în nutriție și fitness și așa a reușit să piardă 32 de kilograme. De asemenea, vedeta a dezvăluit lista alimentelor pe care le-a eliminat din regimul său alimentar pe parcursul acestui proces.

”Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit, mănânci ce-ti place, te simți bine, iubești dacă îți dau mâna și soarta și.. atât. Eu nu mă abțin de la nimic. Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singură formă de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abțin. (….)

Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine. Că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme. Că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțîn și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute că să înregistreze senzația de sățietate.

Știu sigur că-mi face bine să beau multă apă și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și rontaieli. Prețuiesc orice aliment neincarcat cu îngrășăminte sau pesticide”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit viva.ro.

Vedeta a slabit 32 de kilograme

În timpul sarcinii, Mihaela Rădulescu a acumulat 32 de kilograme, dar ulterior a reușit să se debaraseze de aceste kilograme în plus. Vedeta acordă o atenție sporită dietei sale și participă activ la activități fizice regulate.

La vârsta de 54 de ani, Mihaela Rădulescu se bucură de o siluetă admirabilă și menține o formă fizică excelentă, fiind o susținătoare a unui mod de viață sănătos.

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu se află într-o relație cu Felix Baumgartner. Cei doi formează un cuplu de aproximativ opt ani și au o poveste de dragoste frumoasă. Deși nu există planuri concrete de căsătorie, relația lor este plină de fericire și înțelegere mutuală​

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: