Redactia.ro
Home » Monden » Dieta-minune cu care a slăbit Deea Maxer. Vedeta a ajuns de nerecunoscut

Dieta-minune cu care a slăbit Deea Maxer. Vedeta a ajuns de nerecunoscut

GALERIE FOTO (4) Dieta-minune, cu care a slăbit Deea Maxer. Vedeta a slăbit și a ajuns de nerecunoscut

Deea Maxer este una dintre cele mai iubite artiste din țară. Este mamă a doi copii, dar nu ai zice asta dacă o privești. Este în mare formă, are un corp de invidiat, deși a trecut prin două sarcini. A dat uitării problemele de greutate și se bucură de felul în care arată, dar a făcut sacrificii mari. A dezvăluit, totuși, dieta la care a apelat.

Deea Maxer, criticată dur de hateri

Deea Maxer trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale, dar nu se plânge. Va avea o relație frumoasă cu tatăl copiilor ei, își va vedea de cariera ei și va fi fericită alături de persoanele dragi din viața ei. Este o femeie atrăgătoare, care la 33 de ani arată mai bine decât atunci când era o puștoaică.

Dacă mereu a fost o femeie cu forme, a decis să pună stop gurilor rele în urmă cu doi ani. După cea de-a doua sarcină, Deea Maxer ajunsese să cântărească 68 de kilograme. Internauții au sesizat imediat schimbările fizice și au pus-o la zid pe vedetă prin comentarii răutăcioase. A decis atunci să nu le mai dea motive să fie răi și a început să țină o dietă strictă.

„Haterii de pe Instagram și de pe Facebook îmi scriau la pozele mele în costum de baie, pentru că eu  niciodată nu m-am ascuns să-mi postez naturalețea pur și simplu, cu poze nefotoshopate, nemodificate, îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă, eu având atunci vreo 68 de kilograme, nu era ceva exagerat, dar ei mi-au spus că sunt grasă’

În momentul respectiv eu mă simțeam bine în pielea mea, singurul factor care a contat a fost faptul că Dinu îmi spunea că am rămas cu kilograme după nașterea Maysei și atunci mi-am dat seama că dacă toată lumea strigă către mine că trebuie să slăbesc, trebuie să o fac”, a spus Deea.

Cum a slăbit Deea Maxer

Deea Maxer și-a schimbat complet stilul de viață de când toți au început să îi reproșeze că este grasă. A apelat la o dietă destul de strictă, ce presupunea o singură masă pe zi. Mai exact, avea o singură masă și o gustare, apoi 24 de ore nu mai consuma nimic. Făcea și foarte mult sport și așa a reușit să scape de 8 kilograme, dar și să aibă un trup perfect tonifiat.

„Apoi, ca să mă întrețin cu dieta dată de antrenor și cu exercițiile fizice, evident că am avut și o perioadă în care nu mai țineam cont și am mai luat câteva kilograme, am oscilat tot timpul, iar în ultima perioadă încerc să mănânc doar o dată pe zi, intermitent fasting se numește varianta asta de așa zisă dietă. Să mănânci într-o perioadă a zilei, stabilită de tine, poate fi și în jurul prânzului, între ora 12 și ora 15, de exemplu, să ia o masă și o gustare eventual și în rest, să nu mai mănânci, până a doua zi, la aceeași oră, deci 24 de ore”, a mai spus Deea Maxer.

Deea niciodată nu a fost complexată de felul în care arată, dar spune că se simte mai bine acum și este mândră că a reușit să slăbească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: