Redactia.ro
Home » Monden » Dieta minune pe care o ține Amalia Enache! Prezentatoarea are o siluetă de invidiat la 44 de ani

Dieta minune pe care o ține Amalia Enache! Prezentatoarea are o siluetă de invidiat la 44 de ani

GALERIE FOTO (3) Dieta minune pe care o ține Amalia Enache! Prezentatoarea are o siluetă de invidiat la 44 de ani

Dieta minune pe care o ține Amalia Enache! La 44 de ani, are o siluetă de invidiat, la care multe tinere visează. 

Dieta minune pe care o ține Amalia Enache! Prezentatoarea are o siluetă de invidiat la 44 de ani

Amalia Enache este una dintre cele mai sexy prezentatoare de televiziune din România. Recent, în cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre dieta minune pe care o ține, dezvăluind, totodată, cum a reușit să slăbească după ce a născut. Vedeta de televiziune este foarte atentă cu alimentația, fiind apreciată pentru acest lucru de multe colege de breaslă și nu numai. Faptul că a renunțat la dulciuri și nu mănâncă seara a ajutat-o să dea jos kilogramele în plus și să aibă silueta din prezent.

“La mine știu ce funcționează. Fără dulciuri, de care pot să mă lipsesc ușor, și fără mâncare seara. Am trișat cam mult de când cu perioada aceasta post-sarcină. Apoi pandemie, așa că acum m-am hotărât să postesc’ cât mai mult, adică să nu mă ating de mâncare cam 16 ore din 24. Cea mai bună dietă sunt porțiile mici”, a dezvăluit Amalia Enache, potrivit CIAO.RO.

Cu toate acestea, Amalia Enache recunoaște că produsele de panificație îi plac foarte mult, dar că încearcă să nu exagereze, să aibă totul sub control.

“Mă ispitește și mai tare ceva ce nu țin în frigider: tot ce iese din cuptor, pâine, plăcinte, paste al forno, etc. Așadar, cuptorul e problema, nu frigiderul”, a mai precizat prezentatoarea de televiziune.

Amalia Enache a vrut să renunțe la cariera pentru copil

Amalia Enache lucrează de peste două decenii la postul de televiziune Pro TV. A ales să rămână însărcinată cu cel mai bun prieten al ei, Claudiu Anghel, dar este o mamă singură. Însă, puţini sunt cei care ştiu faptul că, după ce a luat această decizie, ştirista a vrut să renunţe la job-ul său.

“Alma mă face fericită. Dar dacă rămâneam în colivia aia numită ‘gura lumii’, Alma nu ar fi fost astăzi. Mi-am asumat acest lucru. Public. Sunt o mamă singură. Nu am răspuns curiozității, aproape patologice, de ce sunt o mamă singură, dar atunci când am luat această hotărâre, ca Alma să vină în viața mea, m-am dus la șefa mea cu demisia. Pentru că știam că urmează toată această curiozitate, că departamentele de la mine de la serviciu vor avea multe de răspuns, cele de PR, cele juridic, ziarelor care vor publica multă presiune și că nu e bine deloc ca la un prezentator de știri să te uiți și să vezi altceva decât puterea lui de a spune poveștile altora.

Nu e bine să stârnim atâtea și atâtea discuții. M-am dus atunci spunându-i că știu toate lucrurile aceastea și sunt pregătită să renunț la o carieră, la momentul acela, de vreo 15 ani. Numai că, în loc să plec pentru totdeauna de acolo, am primit cea mai puternică încurajare. Și nu numai de acolo. Nu numai de la șefii mei, ci și de la toți prietenii mei și le mulțumesc pentru asta”, a declarat, recent, Amalia Enache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: