Redactia.ro
Home » Monden » Dieta pe care o urmează Romanița Iovan. Ce bea pe stomacul gol în fiecare dimineață

Dieta pe care o urmează Romanița Iovan. Ce bea pe stomacul gol în fiecare dimineață

GALERIE FOTO (2)

Romanița Iovan reușește, la vârsta de 57 de ani, să aibă o siluetă perfectă. Are mare grijă la alimentația sa, iar în cadrul unui interviu acordat recent a vorbit despre dieta pe care o urmează. A dezvăluit chiar și unul dintre secretele sale, legate de băutura pe care o consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Dieta pe care o urmează Romanița Iovan.

Romanița Iovan are o carieră impresionantă în industria modei, dar se poate mândri și cu silueta sa perfectă. Ca multe dintre celebritățile din țara noastră, are un regim alimentar bine stabilit, care-i permite să lupte cu kilogramele în plus. A vorbit recent despre alegerile sale alimentare, dezvăluind că urmează doar câteva reguli atunci când vine vorba de dietă.

Creatoarea de modă mănâncă în fiecare zi în jur de 1 500 de calorii, dar recunoaște că a renunțat și la anumite alimente. Atunci când dorește să slăbească, nu depășește niciodată acest prag pe care și l-a impus de calorii, iar mesele sale se încheie la ora 19:00. Consideră că nu e un efort foarte mare, mai ales atunci când există dorință suficientă.

„Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica.”, a spus ea pentru CIAO.

Ce bea pe stomacul gol în fiecare dimineață

Unul dintre trucurile pe care le folosește este să consume apă cu busuioc proaspăt, în care a fost lăsată o monedă sau o lingură de argint. Bea 3 pahare din acest preparat pe stomacul gol, iar pe termen lung are efecte incredibile asupra organismului. După cum a relatat chiar Romanița Ilovan, ar fi unul dintre secretele pentru a ameliora efectele îmbătrânirii.

„Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol.Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a spus ea.

Atunci când vine vorba de gătit, creatoarea de modă recunoaște că nu petrece prea mult timp în bucătărie. Consumă foarte des salate, iar produsele de origine animală, cum ar fi carnea sau lactatele, nu-și găsesc prea des locul în farfuria sa. Ține post, iar acest lucru îi permite să se simtă mai bine și să se bucure și de o siluetă perfectă.

„Vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac. Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință.  E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate. Nu e un efort prea mare.”. a încheiat Romanița Iovan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: