Cu această dietă ai șanse mari de a slăbi câteva kilograme bune. Astfel că poți scăpa de grijia kilogramelor acumulate de Paște dacă respecți întocmai această dietă.
Care este ingredientul secret pentru a slăbi după Paște
Dieta cu ouă fierte te ajută să slăbești câteva kilograme bune, după Paște:
„Luni
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un măr
Prânz: friptură de pui la grătar și salată de varză
Cină: o salată cu roșii, castraveți, ceapă, brânză, ou fiert și puțină brânză rasă
Marţi
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi o portocală
Prânz: legume pe grătar (dovlecel, ardei) şi o friptură
Cină: o salată verde cu lămâie, 2 ouă fierte
Miercuri
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un grapefruit – poți mânca și un iaurt mai slab în grăsimi
Prânz: brânză slabă, o roşie, un castravete și un ardei roșu – poți să mănânci și o supă cremă de roșii
Cină: mămăliguță cu brânză slabă și ouă fierte
Joi
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi o pară
Prânz: salată orientală: cartofi dulci, ou fiert, ceapă și măsline
Cină: friptură, garnitură de spanac
Vineri
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un iaurt
Prânz: 2 ouă fierte şi legume la aburi (dovlecel, ardei, conopidă)
Cină: peşte la grătar și o salată verde cu roșii și castraveți
Sâmbătă
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un grapefruit
Prânz: o salată de fructe
Cină: o salată de legume
Duminică
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un pomelo
Prânz: salată de roşii şi pui
Cină: legume la grătar”
Cât de des este recomandat să le consumăm
Conform profesorului Werner Seebauer, decan la Association of German Preventologists, un ou mare are aproximativ 200 mg de colesterol, care se află în gălbenuș. Chiar dacă până în prezent nu s-au realizat studii care să confirme legătura dintre creșterea nivelului de colesterol din sânge și consumul mare de gălbenușuri, specialiștii recomandă să nu mănânci mai mult de șase ouă pe săptămână, asta pentru a preveni apariția bolilor cardiovasculare.
Așadar, sunt multe motive pentru care merită să incluzi acest aliment în dieta ta, cu condiția să respecți termenul de valabilitate și recomandările făcute de specialiști.