Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dieta rapidă cu cartofi fierți. Slăbești 5 kilograme în doar 3 zile

Dieta rapidă cu cartofi fierți. Slăbești 5 kilograme în doar 3 zile

Dieta rapidă cu cartofi fierti. Slăbești 5 kilograme în doar 3 zile

Fiecare dintre noi am simțit la un moment dat că vrem să facem o schimbare în viața noastră și să scăpăm de kilogramele în plus. Acum că a venit vara, îți prezint dieta rapidă cu cartofi fierți care te va ajuta să slăbești 5 kilograme în doatr 3 zile. 

Dieta rapidă cu cartofi fierți. Slăbești 5 kilograme în doar 3 zile

Vara este momentul când vrem cel mai mult să scăpăm de kilogramele în plus, asta pentru că urmează o perioadă în care ne îmbrăcăm cu haine cât mai scurte și cât mai subțiri și vrem să aratăm bine în ele. În plus, este sezonul piscinelor și weekend-urilor la mare, astfel că vrem să fim cât mai sexy în costumul de baie.

De multe ori, dietele necesită mult timp și poate multă convingere să te apuci de ele, însă dieta rapidă cu cartofi fierți te va ajuta să slăbești 5 klograme în 3 zile. Minunat, nu? Este totuși important de menționat faptul că dieta este hipocalorică, care nu furnizează organismului toți nutrienții esențiali. Astfel că, aceasta nu trebuie ținută mai mult de 3-5 zile. De principiu, acest regim nu este o soluție pe termen lung, însă este o variantă pentru momentele în care nu ai mult timp la dispoziție pentru a da jos câteva kilograme.

Meniul dietei pentru cele 3 zile

Ziua 1

Mic dejun: un cartof de dimensiune medie fiert sau copt şi un pahar (de 200 ml) de iaurt.

Poţi arăta mai slabă şi dacă elimini apă în exces din organism, aşa că cel puţin pe perioada acestei diete încearcă să reduci consumul de sare. Încearcă, pe cât posibil, să mănânci cartofii fără niciun fel de condiment.

Prânz: doi cartofi fierţi sau copţi şi un pahar de iaurt

Cină: două pahare de iaurt

Ziua 2

Mic dejun: un pahar de iaurt

Prânz: doi cartofi fierţi sau copţi şi un pahar de iaurt

Cină: un cartof fiert şi un pahar de iaurt

Ziua 3

Mic dejun: un pahar de iaurt

Prânz: un cartof fiert sau copt şi un pahar de iaurt

Cină: un pahar de iaurt

Dieta cu cartofi fierţi este utilă nu numai pentru că te ajută să scazi rapid în greutate, dar şi pentru că pune cartofii într-o altă lumină şi te obişnuieşte cu ideea de a-i consuma şi în alte forme decât prăjiţi sau în piureuri cu mult unt.

Etichete: