Redactia.ro
Home » Monden » Dieta senzațională a Iulianei Tudor. Prezentatoarea tv arată incredibil la 44 de ani

Dieta senzațională a Iulianei Tudor. Prezentatoarea tv arată incredibil la 44 de ani

GALERIE FOTO (4) Dieta senzațională a Iulianei Tudor.

Dieta senzațională a Iulianei Tudor. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România, iar cei 44 de ani, arată perfect. Iuliana Tudor are o siluetă de invidiat, iar multe doamne sunt interesate de dieta pe care aceasta o ține. Ei bine, vedeta tv a renunțat la alimentele nesănătoase și face sport săptămânal.

Dieta senzațională a Iulianei Tudor. Prezentatoarea tv arată incredibil la 44 de ani

Dieta senzațională a Iulianei Tudor. Nu puține sunt persoanele care mărturisesc că mănâncă tot ce își doresc și că metabolismul este perfect. Ei bine, nu este și cazul Iulianei Tudor. Vedeta de la TVR arată incredibil de bine la cei 44 de ani.

Întrebată de multe femei ce secret are, prezentatoarea tv a spus că nu ține o dietă anume, doar a adoptat un stil de viață sănătos, eliminând prăjelile sau carbohidrații. ”Nu este o dietă, este doar un mod de viaţă, puţin disciplinat. Adică mănânc la patru ore, dorm opt ore, nu mănânc lucruri nesănătoase, însemnând prăjeli, mulţi carbohidraţi. Încerc acum să elimin cât pot zahărul.Apă, iaurturi foarte-foarte uşoare, dar încerc să fie un regim divers, în aşa fel încât să pot hrăni organismul cu de toate. Cantitate mică şi sport’, declara Iuliana, în urmă cu ceva timp pentru Viva.ro.

De asemenea, vedeta tv a spus că face pilates de mai multe ori pe săptămână. ”Fac pilates de două ori pe săptămână. Cam atât, dar n-o resimt ca pe un efort sau ca pe o chestiune pe care trebuie să o fac pentru că trebuie să arăt bine. Nu, vreau să mă simt bine în primul rând. Şi, în momentul în care am simţit că obosesc, acesta a fost primul semnal, oboseam, deşi dormeam.Şi am zis că este ceva în neregulă şi atunci am ordonat lucrurile, de la alimentaţie, somn şi ritmul meselor, care acum mi-au oferit un echilibru foarte, foarte bun’, a mai declarat Iuliana Tudor.

Prezentatoare de la TVR a declarat că în fiecare zi consumă câteva felii de lămâie cu puțină miere, după care mănâncă tot ce este verde.„Introduc în meniul zilnic tot ce este verde (salată, spanac, pătrunjel, castravete), salată de ridiche neagră, multe ceaiuri, de preferat ceaiul verde, şi mere. Şi beau aproximativ 3 litri de apă pe zi!” , a mai spus aceasta.

Iuliana Tudor a vrut să fie fotomodel

Iuliana Tudor se poate considera o femei norocoasă. A primit multe daruri de la mama natură. Spre surprinderea multora, Iuliana Tudor și-a dorit să fie fotomodel, dar a absolvit Facultatea de Drept. ”Am absolvit liceul pedagogic şi eram acolo solistă a corului din liceu. Am susţinut un concert la Filarmonica din Ploieşti şi pentru diversitate am avut nevoie de un moment de folclor. Am cântat singura melodie pe care o ştiam, «Bade, pălărie nouă». În sală se afla viitoarea mea profesoară de canto, care m-a invitat la cursurile dumneaei, la Şcoala Populară de Artă. Aveam 17 ani”, a povestit Iuliana Tudor.

La TVR a ajuns după ce a dat un concurs folcloric, televizat, iar după două săptămâni a intrat în direct. ”Acolo m-au văzut cei de la TVR şi m-au chemat pentru o probă. Am venit şi în două săptămâni am intrat în direct, ca prezentator. Mi se părea fabulos că mă pot plimba pe holurile Televiziunii. Era ca o întâlnire cu istoria, cu ceea ce a însemnat copilăria mea.Îl vedeam pe Cristian Ţopescu şi alţi mari profesionişti pe care îi admiram. Aceea a fost de fapt şcoala de televiziune pentru mine. Şase ani am făcut această emisiune. Mi-a plăcut foarte tare, pentru că ajungeam într-un loc şi trebuia să-l transform într-un platou de televiziune”, a povestit Iulia Tudor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: