Redactia.ro
Home » Știri » Digi RCS-RDS a făcut un anunț important. Ce trebuie să știe românii

Digi RCS-RDS a făcut un anunț important. Ce trebuie să știe românii

Digi RCS-RDS oferă un smartphone de ultimă generație

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații din România, a făcut recent un anunț de interes major pentru toți abonații săi din țară. Această companie, fondată în 1994, și-a câștigat rapid o poziție puternică pe piața românească, extinzându-și ulterior activitatea și în alte țări din regiune.

În anul 1996, compania Romanian Cable System (RCS), care deținea mai multe rețele de comunicare în țară, a fost consolidată, marcând începutul unei perioade de creștere continuă pentru grupul RCS. Extinderea în Ungaria a început încă din 1998, urmată de intrarea pe piața din Slovacia.

DIGI a virat către bugetul de stat o sumă impresionantă

Anunțul recent făcut de Digi RCS-RDS este deosebit de important pentru toți abonații săi din România. În perioada ianuarie – martie 2024, adică în primul trimestru al acestui an, grupul DIGI a virat către bugetul de stat o sumă impresionantă de 312.500.000 de lei. Această sumă reprezintă taxe, contribuții și impozite aferente operațiunilor tuturor entităților din România ale Grupului.

Reprezentanții companiei subliniază faptul că această contribuție consistentă la bugetul de stat al României este parte a unei viziuni de business orientată către investiții durabile și tehnologii avansate, având ca scop satisfacerea nevoilor din ce în ce mai diverse ale clienților săi. Digi aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, bucurându-se de încrederea milioanelor de abonați de peste trei decenii.

Digi RCS-RDS, implicare activă în sprijinirea economiei naționale

Acest anunț reprezintă o dovadă a angajamentului continuu al Digi RCS-RDS față de dezvoltarea și contribuția la prosperitatea economică a României. Este o veste îmbucurătoare pentru toți abonații companiei, care se pot bucura nu doar de servicii de înaltă calitate, ci și de o implicare activă în sprijinirea comunității și a economiei naționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: