Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani Dan Negru? A strâns o avere impresionantă, dar nu din televiziune

Din ce face bani Dan Negru? A strâns o avere impresionantă, dar nu din televiziune

Dan Negru

Dan Negru este unul dintrei cei mai îndrăgiți prezentatori TV din țară. Are peste un deceniu experiență în domeniul televiziunii și de-a lungul anilor a adunat o avere fabuloasă, dar… din afaceri de succes în construcții și agricultură.

Din ce face bani Dan Negru? A strâns o avere impresionantă, dar nu din televiziune

Dan Negru este nu doar un bun jurnalist de televiziune, ci și un afacerist prosper. Prezentatorul are zeci de hectare lângă Timișoara (orașul său natal-n.r) , moștenite de la bunici. De aici, curg mii de euro. Totodată, curg mii de euro și din construcțiile pe care le are Dan Negru, care are mai multe imobile închiriate în Timișoara și București.

Dan Negru a primit de la bunicii lui un teren cu mai multe hectare, în zona Timișoarei. Pe acest teren, prezentatorul cultivă cereale, care apoi sunt vândute de către localnicii angajați de el, cu ziua.

”Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua”,  a transmis o persoană din anturajul lui Dan Negru, potrivit Playtech.ro.

Dan Negru, muncitor agricol pe terenul moștenit de la bunici

De asemenea, Dan Negru nu stă cu mâinile în sân, și se implică și el în treburile de pe câmp, alături de fiul lui Bogdan, succesorul moștenirii zecilor de hectare. Totodată, Dan Negru știe să conducă și tractorul și chiar are permis pentru acest utilaj.

”Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui”, au mai precizat apropiații, pentru aceeași sursă.

Buncii lui Dan Negru au fost deportați în Bărăgan

Într-un interviu, Dan Negru povestea despre cum au fost deportați bunicii lui și restul familiei, în Bărăgan. Motivul a fost faptul că aparțineau ”chiaburilor”.

„De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau chiaburi’- țărani înstăriți. Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani. Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta…Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii”,  a precizat Dan Negru, pe rețelele de socializare.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: