Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani Gabriela Cristea, de fapt. Are afaceri în care a investit peste 500.000 de euro

Din ce face bani Gabriela Cristea, de fapt. Are afaceri în care a investit peste 500.000 de euro

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, cunoscută pentru cariera sa în televiziune, a decis să-și extindă orizonturile și în lumea afacerilor. În ultimele două luni, vedeta a făcut investiții semnificative pentru a deschide două noi business-uri, ambele având legătură cu domeniul creativ.

Gabriela Cristea a rupt gura târgului cu noile afaceri pe care le-a pus pe picioare în ultima perioadă. Prezentatoarea TV este o mamă excelentă și o soție iubitoare, dar asta nu o împiedică să devină și o femeie de afaceri de primă clasă.

Ce afaceri are, de fapt, Gabriela Cristea

Cu o investiție considerabilă de 500.000 de euro, Gabriela Cristea și soțul ei au achiziționat un apartament în zona Dorobanți, pe care intenționează să-l transforme într-un studio foto de excepție. Banii au fost direcționați către achiziționarea echipamentelor necesare și la crearea unui spațiu optim pentru realizarea ședințelor foto. Cu toate acestea, cei doi antreprenori recunosc că mai există îmbunătățiri de făcut pentru a atinge nivelul dorit.

„Ideea cu studioul foto i-a venit când am făcut ședințele foto pentru magazin. Momentan vin fotografii cu aparatele lor, dar vom investi și în așa ceva. Gabriela are niște pachete, în funcție de preferințe, și cu editare, dacă se dorește, depinde ce vrea fiecare. Nu am făcut un calcul, la cât se ridică investiția, că ne apucă balamucul”, a spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea se lansează în lumea modei

De asemenea, alături de investiția în studio-ul foto, Gabriela Cristea a luat decizia de a se implica activ în lumea modei, deschizând un atelier de haine. Aici, vedeta vinde online piese vestimentare create după propria sa inspirație, gestionând întregul proces de la schițe până la lucrul efectiv în atelier. Cu un accent deosebit pe segmentul de modă feminină, atelierul oferă o gamă variată de produse, de la cămăși la modele de rochii de ocazie.

Demn de menționat este faptul că Gabriela Cristea nu este la prima incursiune în lumea modei. Anterior, ea deținea Atelierul Miresei, însă a fost nevoită să renunțe la acesta în perioada în care era ocupată cu prezentarea unei emisiuni și, ulterior, odată cu venirea pe lume a copilului său. Cu toate acestea, dorința de a-și exprima creativitatea și pasiunea pentru modă au determinat-o pe vedetă să-și reia activitatea în acest domeniu.

„Ea are magazinul online cu haine pe care nu le cumpără și le vinde mai departe, ci le face. Creează rochii, l-a deschis chiar înainte de sărbători. Ea face schițele, lucrează cu mai multe ateliere. Sunt haine doar pentru doamne, momentan.

Rochii și cămăși foarte frumoase. Ea, când ne-am cunoscut, avea Atelierul Miresei, a fost prima. Apoi ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, aveam emisiunea, eram destul de ocupați și a renunțat. Acum a reluat, cumva, deocamdată, cu rochii normale, nu de mireasă.

A făcut deja schițe pentru 5-6 genuri de cămăși, la fel și modele de rochii. Umblă după materiale. A lucrat mult la detaliu, cutii frumoase, eticheta care se lipește, hârtia. E plin de cutii la noi”, a povestit soțul prezentatoarei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: