Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani Mara Bănică atunci când nu apare la Tv? Ce afacere are jurnalista

Din ce face bani Mara Bănică atunci când nu apare la Tv? Ce afacere are jurnalista

Mara Banica s-a casatorit

Pe Mara Bănică o știe toată lumea de la TV, fiind printre jurnaliștii cei mai iubiți de public. Dar se pare că e momentul să schimbe macazul și s-a lansat în afaceri! Așadar, să aflăm din ce face bani Mara Bănică atunci când nu apare la Tv.

Oamenii au văzut-o live de pe fronturile celor mai sângeroase războaie din Irak, Afghanistan, Kosovo, apoi investigând cele mai fierbinți subiecte din lumea mondenă, cu același profesionalism. Însă se pare că Mara Bănică își dorește să mai încerce și altceva, după cei peste 20 de ani de presă. De curând, jurnalista a lăsat să se înțeleagă că are o nouă pasiune!

Din ce face bani Mara Bănică atunci când nu apare la Tv

Mara Bănică a debutat în presă ca reporter. A ajuns să fie corespondent de război, în cele din urmă s-a dedicat jurnalismului de investigații. A cochetat și cu presa scrisă, însă de câțiva ani de zile a devenit o prezență constantă în platourile emisiunilor mondene.

Dar se pare că acum Mara Bănică are o altă prioritate! Jurnalista și-a deschis o afacere cu lenjerii de pat și este gata să ofere clienților săi așternuturi de o calitate superioară și la un preț accesibil.

Lenjeriile de pat, pasiunea Marei Bănică

Nici în afaceri Mara Bănică pare că nu face deloc compromisuri. Jurnalista ar fi cercetat bine piața produselor pentru casă până a-și crea și lansa propria colecție. Lenjeriile de pat de la Mara Bănică s-ar încadra printre cele de calitatea superioară, fiind realizate din materiale furnizate de una din cele mai cunoscute fabrici din lume, după cum scriu cei de la Cancan.

Prima colecție a vedetei este inspirată din celebrul serial „La casa de papel”. Și pe lângă lenjerii, există pe site-ul dedicat produsului există și pijamale la alegere.

Printre primii colegi “mondeni” care se bucură deja de produsele Marei Bănică, pe care le și recomandă, este Mirela Vaida de la Acces Direct, Andi Constantin de la Burlacul, jurnalistul Sorin Bălan, chiar și Vali Vijelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: