Redactia.ro
Home » Monden » Din ce își câștigă banii Laurette. Nu o să îți vină să crezi ce specializare are mulatra

Din ce își câștigă banii Laurette. Nu o să îți vină să crezi ce specializare are mulatra

Imagini dramatice cu Laurette

Laurette Attindehou este cea mai celebră mulatră din România. Frumoasa creolă a intrat în urmă cu mulți ani în atenția presei prin prisma aparițiilor incendiare și a relațiilor scandaloase. Nu multă lume știe că Laurette are o specializare la care nu te-ai fi așteptat. Din ce își câștigă banii bruneta.

Câți bani căștigă Laurette Attindehou prin prisma noului loc de muncă

Laurette Attindehou s-a reprofilat! Focoasa brunetă și-a deschis un salon de masaj. Vedeta face ban frumoși prin prisma acestuia și a povestit cum a pus bazele acestei afaceri, de succes, spune ea. Laurette susține că a reușit să obțină banii necesari printr-un credit la bancă. Conform informațiilor din presă, Laurette cere nu mai puțin de 400 de lei pentru 45 de minute sau 450 de lei pentru 50 de minute.

Am avut mari dureri de spate și stres în viața mea. Mergeam de două ori pe săptămână la masaj să mă relaxez ca să scap de dureri. Așa mi-a venit ideea să- mi fac propriul salon de masaj terapeutic. Am făcut un credit la banca de la care am luat și împrumut pentru casă. Am adus mobilă din Italia, am deschis acum 10 zile. Am dat și cu mătura acolo. E greu să găsești clienți. Voi aduce în noiembrie două fete din Nepal. Și în luna ianuarie, anul viitor, îmi vin două fete din Camerun.

Depinde ce masaj vrei, afro sau thailandez. Vom face și coafuri afro. O să vină mătușa iubitului meu din Paris, care știe să facă coafuri afro. Acum nu găsesc manichiuriste. Sunt foarte mulțumită de ce a ieșit. Eu am făcut școala de masaj, am învățat să fac trei tipuri de masaj: somatic, limfatic și facial. Am diplomă. Eu tot am încercat diverse afaceri, am avut salon când am fost cu Mihai, am avut afacere cu haine. Acum am investit 70.000-80.000 de euro. E un business mare.„, a declarat Laurette Attindehou.

Laurette a recunoscut că a primit o mașină de la Ion Țiriac

Laurette a acordat un interviu în care a vorbit pe larg despre legătura pe care o are cu celebrul tenismen. Mulatra s-a destăinuit spunând că acesta i-a oferit o mașină pentru a putea filma clipul noii ei piese. Laurette a afirmat că între ea și Ion Țiriac este doar o simplă relație de prietenie.

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!„, a povestit Laurette.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: