Redactia.ro
Home » Monden » Din ce își câștigă Marius Elisei pâinea după despărțirea de Oana Roman? Nu o să-ți vină să crezi unde s-a angajat și cât câștigă pe lună

Din ce își câștigă Marius Elisei pâinea după despărțirea de Oana Roman? Nu o să-ți vină să crezi unde s-a angajat și cât câștigă pe lună

Din ce își câștigă Marius Elisei pâinea după despărțirea de Oana Roman? Nu o să-ți vină să crezi unde s-a angajat și cât câștigă pe lună

Din ce își câștigă Marius Elisei pâinea după despărțirea de Oana Roman? Nu o să-ți vină să crezi unde s-a angajat și cât câștigă pe lună!

Schimbări majore în viața lui Marius Elisei

Marius Elisei, fostul partener al celebrei Oana Roman, a trecut printr-o transformare notabilă în viața sa după despărțirea de prezentatoarea TV. În ciuda păstrării unei discreții notabile în privința vieții personale, Elisei nu s-a ferit să-și împărtășească schimbările importante pe care le-a făcut, atât la nivel personal, cât și profesional.

Deși Oana Roman a rămas rezervată în privința detaliilor legate de viața ei personală, Marius Elisei și-a asumat public noul său început alături de o altă femeie, despre care vorbește cu afecțiune și fericire. Cei doi au luat deja decizia de a împărți același cămin, semn că relația lor devine tot mai serioasă și mai profundă.

Din ce își câștigă Marius Elisei pâinea după despărțirea de Oana Roman

Pe lângă transformările în plan personal, Marius Elisei a făcut și pași importanți în cariera sa profesională. După o perioadă în care a lucrat ca șofer la o florărie din București, ocupându-se de livrarea comenzilor, Elisei a ales să se alăture platformei Uber. Astfel, el își gestionează acum singur programul și decide ce curse să accepte și care nu.

Decizia de a deveni șofer Uber a fost primită cu uimire și curiozitate de către publicul său, dar și de către clienții care au avut ocazia să călătorească cu el. Unul dintre clienți a mărturisit:

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar exul Oanei Roman despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat „o zi frumoasă”. Este șofer de top, cu nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor”, a spus un client Uber, relatează RTV. 

Această schimbare de carieră aduce și o schimbare în veniturile lui Marius Elisei. Se estimează că venitul său lunar poate ajunge până la aproximativ o mie de euro, în funcție de numărul de curse acceptate și de calitatea serviciilor oferite. Această sumă reprezintă nu doar un mijloc de subzistență, ci și o modalitate de a-și asigura independența financiară și de a-și controla propriul program.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: