Redactia.ro
Home » Monden » Din ce-și câștigă existența Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Detalii interzise minorilor

Din ce-și câștigă existența Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Detalii interzise minorilor

Larisa Drăgulescu, recăsătorită de curând, după ce în 2008 a divorțat de gimnastul Marian Drăgulescu, a oferit detalii despre cum își câștigă banii în prezent și cum l-a cucerit pe soțul ei.

Din ce-și câștigă existența Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Detalii interzise minorilor

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că, în prezent, ”are mai multe business-uri”. Șatena lucrează într-o companie care se ocupă cu furnizarea gazelor naturale, dar alocă timp și ”paginilor ei private cu profil erotic”.

„În prezent sunt implicată în mai multe business-uri, ca să zic așa.  Activez într-o companie ce se ocupă cu furnizarea gazelor naturale și pe lângă asta mă ocup și de paginile mele private, cu profil erotic. Banii câștigați până în prezent i-am investit în mai multe proprietăți pe care le închiriez. Și mă mai ocup intens de deschiderea unui salon de înfrumusețare. Sper ca până la sfârșitul anului acesta să reușim să-l deschidem”, a spus șatena pentru Cancan.

Cum și-a cunoscut soțul Larisa Drăgulescu: ”A fost clientul meu”

În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu a spus, din nou, ”DA!”. Totodată, a apărut în fața publicului, după mulți ani, cu o nouă culoare a părului. Din blondă, s-a vopsit șatenă. Pe soțul ei, Larisa l-a cunoscut când lucra într-un club de noapte din Germania, iar el era clientul ei.

Foto: Larisa Drăgulescu s-a recăsătorit în aprilie

„Asa este, m-am recăsătorit după destul de mulți ani în care am evitat să mai fac asta. Copiii mei au o relație foarte frumoasă cu actualul meu soț. Ei și-au dorit foarte mult să îmi refac viața alături de el și cred că tocmai lipsa tatălui i-a făcut să mă împingă și pe mine să mă recăsătoresc. Pe soțul meu l-am cunoscut în Germania în urmă cu 4 ani, când eu lucram într-un club de noapte. A fost clientul meu. Dacă mă întrebai, de exemplu, în urmă cu 9 luni, cum cred că va fi viața mea, îți răspundeam total altceva față de ceea ce mi se întâmplă acum, pentru că atunci îmi vedeam altfel viața.  Așa că nu știu dacă voi fi toată viața lângă el sau ce îmi rezervă viitorul, nu știu, doar Dumnezeu știe”, a mai dezvăluit fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Care mai este relația Larisei cu Marian Drăgulescu

În ceea ce privește divorțul de Marian Drăgulescu, Larisa Drăgulescu a mărturisit că i-a fost foarte greu după. A rămas singură cu doi copii, iar unul dintre ei a trecut prin mai multe operații.

„Viața de mămică singură a fost una extrem de grea ținând cont și de faptul că am rămas singură cu doi copii încă de când băiatul avea doar 1 anișor, iar cu fetița am trecut printr-un lung șir al operațiilor, 5 operații chirurgicale care nu au fost deloc ușoare. Mi-a fost atât de greu încât am avut zile când nu vedeam ziua de mâine. Norocul meu a fost că am avut familia mea mereu alături de mine și nu m-au lăsat sa mă adâncesc în depresii”, a mai detaliat Larisa Drăgulescu.

În momentul de față, ea și Marian Drăgulescu mai comunică de dragul copiilor lor. De altfel, blondina vede o schimbare în bine în comportamentul acestuia, față de copii.

Marian Drăgulescu a recunoscut că a snopit-o în bătaie pe fosta soție,  Larisa: ”Ne luam parte-n parte” | Galerie foto, Galerie foto, Stiri, Vedete  si Evenimente | Viva.ro

„Cu Marian sunt într-o relație normală. Comunicăm oricând este nevoie pentru copii. Nu vreau să fiu răutăcioasă, însă, de când a divorțat de cea de-a doua soție, s-au produs schimbări majore în comportamentul lui față de copii. Din păcate, anii pierduți de lângă ei nu-i mai poate recupera”, a dezvăluit Larisa.

Totodată, șatena a spus și de ce îi poartă numele în continuare gimanstului. Concret, ”din respect pentru copii”. „Nu îmi voi schimba niciodată numele. Din respect pentru copiii mei vom rămâne mereu toți pe același nume. El a luat numele meu tocmai fiindcă eu am refuzat sa îl iau pe al lui”, a mai completat șatena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: