Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Drăgulescu şi-a refăcut viaţa! E fericită şi nu are nicio jenă să o arate. Cu cine se iubeşte

Larisa Drăgulescu şi-a refăcut viaţa! E fericită şi nu are nicio jenă să o arate. Cu cine se iubeşte

GALERIE FOTO (2)Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu este în culmea fericirii. Fosta soție a lui Marin Drăgulescu și-a refăcut viața și mai mult, a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit. Iată ce spune aceasta despre viitoarea nuntă.

Larisa Drăgulescu a fost cerută de nevastă. Este în culmea fericirii

Larisa Drăgulescu a trecut peste despărțirea de Marian Drăgulescu și a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Aceasta a fost chiar cerută în căsătorie de actualul ei iubit, cu un inel cu diamante.

“Este doar un mic cadou, un inel foarte frumos cu diamante. Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis «DA» din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă”, a spus Larisa Drăgulescu, invitată la emisiunea “Star News”.

Totuși, chiar dacă a fost cerută în căsătorie și a acceptat fără să stea pe gânduri, Larisa Drăgulescu nu se grăbește să ajungă în fața altarului, mai ales în condițiile actuale, ale pandemiei.

Larisa Drăgulescu nu se grăbește să facă nunta

Aceasta a spus că va aștepta până când va trece valul îmbolnăvirilor și abia apoi va începe să se gândească serios la nuntă și la momentul în care aceasta va avea loc.

De asemenea, Larisa Drăgulescu a transmis că ea și viitorul ei soț nu vor copii, deocamdată. Un lucru este, însă, cert. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu nu vrea să mai fie în atenția publică.

“Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine. Momentan nu am discutat planurile de nuntă, așteptăm să treacă această perioadă și vedem. Nu ne gândim nici la copii, căci este prea devreme. Oricum, în ultimii ani m-am decis să păstrez mai mult discreția, relația funcționează mai bine așa”, a mai spus Larisa Drăgulescu.

Larisa și Marian Drăgulescu s-au despărțit de două ori. Aceștia au divorțat cu mare scandal în anul 2008, când femeia l-a acuzat pe sportiv de agresiuni fizice. 11 ani mai târziu ei au fost iar împreună, dar nu a mers nici de acea dată.

Larisa Drăgulescu și iubitul ei
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: