Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a refăcut viața. Larisa a fost cerută în căsătorie, cine este viitorul soț

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a refăcut viața. Larisa a fost cerută în căsătorie, cine este viitorul soț

Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu are o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. 

 

Cum a fost cerută în căsătorie

 

Fosta soție a gimnastului a fost cerută în căsătorie de actualul iubit. Larisa Drăgulescu a spus DA fără să stea pe gânduri, după ce a primit un inel cu diamante.

,,Este doar un mic cadou, un inel foarte frumos cu diamante. Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis ”DA” din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă”, a declarat Larisa Drăgulescu la emisiunea ”Star News”, potrivit spynews.ro.

Larisa Drăgulescu nu și-a făcut încă planuri de nuntă, însă familia ei o sprijină în alegerile pe care le va face. ”Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine. Momentan nu am discutat planurile de nuntă, așteptăm să treacă această perioadă și vedem. Nu ne gândim nici la copii, căci este prea devreme. Oricum, în ultimii ani m-am decis să păstrez mai mult discreția, relația funcționează mai bine așa”, a spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu și Marian Drăgulescu au împreună doi copii. Cei doi s-au despărțit însă în condiții nu prea prietenoase.Cei doi au stat în scandaluri timp de cinci ani. Ea l-a acuzat de violenţă şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar gimnastul a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă. Ulterior, relația dintre cei doi s-a îmbunătățit.

Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019.

 

Marian Drăgulescu și-a refăcut viața

 

Marian Drăgulescu pare să își fi regăsit liniștea în brațele unei blonde superbe, pe nume Simona.

Marian Drăgulescu și Simona Sârbu au o poveste de iubire frumoasă, dar diferită. Campionul mondial a ales să vorbească despre povestea de dragoste pe care o are în prezent cu iubita sa. Campionul mondial la gimnastică de opt ori, a vorbit în cadrul unui interviu despre o relație deschisă.

Acesta a subliniat în cadrul interviului oferit de curând că se numără printre adepții relațiilor deschise. Gimnastul nu se referă la relațțile în care partenerii ies și cu alte persoane, ci face referire la modul în care iubiții își știu parolele de la telefon unul altuia ca să nu existe nicio suspiciune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: