Redactia.ro
Home » Monden » Zi mare pentru Larisa Drăgulescu! Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu se căsătorește

Zi mare pentru Larisa Drăgulescu! Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu se căsătorește

GALERIE FOTO (3)

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, Larisa Drăgulescu, va merge, sâmbătă, din nou în fața altarului. Larisa este plină de emoții și abia așteaptă să se îmbrace în rochie de mireasă.

Zi mare pentru Larisa Drăgulescu! Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu se căsătorește

Larisa Drăgulescu se căsătorește sâmbătă. Aceasta și-a făcut deja coafura și machiajul și nu mai are decât să îmbrace rochia de mireasă, potrivit Spynews.

„Sunt aproape gata, mai am doar să mă îmbrac. Am mari emoții.”, a spus Larisa Drăgulescu.

În urmă trei zile, Larisa Drăgulescu a declarat că noul ei partener este ceea ce-și dorește. Și, având în vedere că în fosta sa căsnicie s-a confruntat cu violența, Larisa Drăgulescu îl descrie pe viitorul soț ca fiind unul calm și că tinde să lase adesea de la el. De patru ani au cei doi au o relație, timp în care au mai avut și disensiuni, dar iată că s-au rezolvat.

”Sâmbătă o să aibă loc cununia civilă, sunt foarte fericită, dar și emoționată, în același timp. Sunt împreună cu această persoană de patru ani, însă nu a fost o relație constantă, ne-am mai despărțit după care ne-am împăcat, eu am mai fost și cu altcineva, însă iată că am rămas cu el, așa a vrut Dumnezeu! În această perioadă mi-am dat seama că este alesul meu, ne completăm foarte bine. Mi-am așteptat viitorul soț 14 ani. Este un bărbat foarte calm, eu sunt vulcanică, lasă de la el când avem o discuție mai aprinsă. Mă lasă să țip când mă enervez, după care, mă calmez. Nu intervine în acele momente să pună paie pe foc să ne certăm și mai rău”, a  declarat Larisa Drăgulescu, pentru Playtech.

Anul trecut, în noiembrie, viitorul soț a cerut-o în căsătorie.

“I-am zis „DA” din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă. Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine”, a povestit în urmă cu câteva zile, șatena, la Antena Stars.

Larisa Drăgulescu a făcut pace cu fostul soț, gimnastul Marian Drăgulescu

Larisa și Marian Drăgulescu au avut un mariaj de trei ani,din 2006 -2009. În tot acest interval, s-au certat, iar gimnastul a bătut-o cu brutalitate pe Larisa.  De altfel, Marian a recunoscut, recent, la Kanal D, actele sale de violență.

”A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea. E un episod din viața mea de care nu sunt mândru”, a povestit Marian Drăgulescu în emisiunea prezentată de Denise Rifai.

Marian și Larisa Drăgulescu au doi copii împreună. De dragul lor, au decis să păstreze o relație amiabilă.

Marian Drăgulescu a recunoscut că a snopit-o în bătaie pe fosta soție,  Larisa: ”Ne luam parte-n parte” | Galerie foto, Galerie foto, Stiri, Vedete  si Evenimente | Viva.ro

“Am reușit să trec peste acele traume, dar a durat foarte mulți ani și asta datorită familiei. Nu mi-a fost deloc ușor, plus că am rămas și cu doi copii. Acum am dat-o la pace cu Marian, vorbim fără nicio problemă. Se interesează de copii, le trimite de toate. Noi aveam asemenea probleme din cauză că și el este vulcanic, ca mine. Nu lăsam niciunul! Acum regretă tot ce mi-a făcut, mi-a zis asta”, a mai spus Larisa.

Marian Drăgulescu, mărturisiri complete despre cum o bătea pe fosta soție, Larisa. ”Și ea sărea, cât e de mică” - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: