Redactia.ro
Home » Sport » Marian Drăgulescu susține că a avut o căsnicie nocivă! ”Ne băteam parte în parte”

Marian Drăgulescu susține că a avut o căsnicie nocivă! ”Ne băteam parte în parte”

Marian Drăgulescu susține că a avut o căsnicie nocivă! ”Ne băteam parte în parte”

Marian Drăgulescu a povestit momentele tulburătoare din relația cu Larisa Drăgulescu, prima lui soție, de care a divorțat în 2009. Sportivul susține că a fost o cănicie nocivă. 

Marian Drăgulescu susține că a avut o căsnicie nocivă

Marian Drăgulescu a acceptat provocarea și a răspuns la întrebările lui Denise Rifai în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D. Sportivul a povestit momente tulburătoare din relația cu Larisa Drăgulescu, prima lui soție.

Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, este cel mai medaliat sportiv român, cu 3 medalii la Jocurile Olimpice și 109 distincții la Mondiale. Acesta a avut parte de momente șocante în relația cu Larisa Drăgulescu, prima sa soție, iar la emisiunea lui Denise Rifai, sportivul a mărturisit că momentele de violență interveneau adesea în relația lor.

”Am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum. A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din noi. Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea. Cât e ea de mică! Eu sunt o persoană destul de calmă, prefer să rămân calm”, a declarat Marian Drăgulescu.

De asemenea, sportivul regretă că a răspuns cu aceeași monedă atunci când fosta lui soție recurgea la violență și neagă ceea ce fosta soție susține, cum că și-ar fi agresat proprii copii.

”Au fost multe altercații, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăț. A fost singura relație cu altercații și cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie. Niciodată nu mi-am bătut copiii! Au fost două situații. Fetița se juca alături de copiii nașilor și a căzut și și-a mușcat buzița. Chiar și nașul a dat ulterior declarații cu ceea ce s-a întâmplat. Băiatului i-am luat două ATV-uri, s-a jucat la țară, s-a lovit de o creangă. Niciodată nu mi-am bătut copiii, iubesc, îmi plac copiii, nu i-am tratat niciodată diferit pe cei doi copii. Eu sper ca Larisa să fie o mamă bună pentru copii, ei trăiesc împreună cu mama lor, la Reșița”, a declarat sportivul.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a refăcut viața

Fosta soție a gimnastului a fost cerută în căsătorie de actualul iubit. Larisa Drăgulescu a spus DA fără să stea pe gânduri, după ce a primit un inel cu diamante. Larisa Drăgulescu nu și-a făcut încă planuri de nuntă, însă familia ei o sprijină în alegerile pe care le va face.

”Este doar un mic cadou, un inel foarte frumos cu diamante. Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis ”DA” din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă. Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine. Momentan nu am discutat planurile de nuntă, așteptăm să treacă această perioadă și vedem. Nu ne gândim nici la copii, căci este prea devreme. Oricum, în ultimii ani m-am decis să păstrez mai mult discreția, relația funcționează mai bine așa”, a spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu și Marian Drăgulescu au împreună doi copii. Cei doi s-au despărțit însă în condiții nu prea prietenoase, fiind în scandaluri timp de cinci ani. Ea l-a acuzat de violenţă şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar gimnastul a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă. Ulterior, relația dintre cei doi s-a îmbunătățit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: