Redactia.ro
Home » Sport » Moment unic în gimastica românească! Fiul lui Marian Drăgulescu îi calcă pe urme celui mai bun gimnast român

Moment unic în gimastica românească! Fiul lui Marian Drăgulescu îi calcă pe urme celui mai bun gimnast român

GALERIE FOTO (2) Moment unic în gimastica românească

Moment unic în gimastica românească! Marian Drăgulescu împreună cu fiul lui, în vârstă de 14 ani, au concurat în acest weekend la aceeași competiție: la Campionatul Național.

Marian Drăgulescu și fiul lui au concurat împreună

Marian Drăgulescu și fiul său de 14 ani au o pasiune comună: gimnastica. Cei doi au fost împreună la același concurs, fiind un moment unic în gimnastica românească.

Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, este cel mai bun gimnast din România, iar fiul său Richard îi calcă pe urme. Acesta a moștenit talentul tatălui său, începând să practice acest sport de la vârsta de patru de ani. Puștiul vrea chiar să ajungă mai bun decât părintele său, scrie impact.ro.

”Pasiunea o am de la tata, e clar! Nu mă așteptam să îl prind pe tata concurând la același concurs cu mine. A fost emoționant, m-am simțit foarte bine”, spune Richard Drăgulescu.

Moment unic în gimnastica română

În weekend s-au desfășurat Campionatele Naționale de gimnastică, la Ploiești. Marian Drăgulescu și fiul său, Richard au participat amândoi, fiind prima oară când cel mai mare gimnast al României și fiul său au concurat la aceeași competiție.

”Nu m-am gândit niciodată că voi face atât de mult timp gimnastică, astfel încât să particip la aceeași competiție cu Richie, cu băiatul meu. Mă bucur, e ceva inedit și sper ca lucrul acesta să îl motiveze și să îmi calce pe urme”, a spus Marian Drăgulescu.

Moment unic în gimastica românească
Moment unic în gimastica românească

Cei doi au făcut un moment unic în gimnastica română. Marian Drăgulescu a luat aurul la sărituri, iar Richard Drăgulescu a urcat pe treapta a treia a podiumului, la sol, în concursul juniorilor 2.

Richard vrea să ajungă campion olimpic

Richard, fiul în vârsta de 14 ani al lui Marian Drăgulescu este un copil talentat, dar și bun la școală. Băiatul a intrat la Liceul Sportiv din Reșița, iar tatăl se mândrește cu rezultatele sale de la învățătură.

”Are note mai mari decât le aveam eu la școală. E un copil bun”, a spus Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast din toate timpurile la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene.

Richard are gânduri mari. Acesta vrea să își întreacă tatăl la performanțe. Singura medalie care îi lipsește lui Marian din palmares este cea de aur la Olimpiadă, pe care însă speră să o cucerească la anul, la Tokyo.

”Îmi doresc să iau medalia de aur la Olimpiadă”, a spus tânărul gimnast Richard Drăgulescu.

”Hai să o câștigăm amândoi, nu că unul sau altul sau niciunul. Cea mai bună variantă e amândoi”, a spus în replică Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a participat până acum la patru ediții ale Jocurilor Olimpice: Sydney (2000), Atena (2004), Beijing (2008), Rio de Janeiro (2016). La Tokyo ar fi a cincea participare pentru Marian Drăgulescu la competiția supremă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: