Redactia.ro
Home » Sport » Marian Drăgulescu, la un pas să prindă podiumul la Mondiale

Marian Drăgulescu, la un pas să prindă podiumul la Mondiale

Marian Drăgulescu, la un pas să prindă podiumul la Mondiale

Marian Drăgulescu, la un pas să prindă podiumul la Mondiale. Marocanul a terminat pe locul 4, în proba de sărituri. La 39 de ani, gimnastul s-a calificat şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Marian Drăgulescu este de departe cel mai bun gimnast al României. A fost la un pas de a prinde podiumul la Campionatul Mondial de gimnastică de la Stuttgart, dar în final a obţinut locul 4, fiind la 125 de miimi de poziţia a treia. Drăgulescu a avut o medie de 14,624 puncte, după ce a fost notat cu 14,966, respectiv 14,283. Prima săritură a fost aproape perfectă şi i-a adus a treia notă din concurs. A fost însă depunctat la a doua încercare. Rusul, Nikita Nagornyy a devenit campion mondial la sărituri, fiind urmat de conaţionalul său Artur Dalaloyan şi ucraineanul Igor Radivilov.

Drăgulescu merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Marocanul s-a calificat şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo în aceeaşi probă, alături de Maria Holbură, la individual-compus. Drăgulescu este cel mai bun gimnast român din istorie, cu 31 de trofee. Are 8 medalii de aur la Campionatele Mondiale şi zece titluri europene. A participat până acum la Jocurile Olimpice de la Sydney, Atena, Beijing şi Rio (2000, 2004, 2008 şi 2016). Înainte de Campionatul Mondial de gimnastică de la Stuttgart , gimnastul a fost la un pas de a se retrage. A dorit însă să mai reprezinte încă odata România la Olimpiadă, și a reușit. Totuși în ultimii ani i-a fost din ce în ce mai greu, suferind mai multe accidentări.

Citeşte şi: Sportivii din Canada îi ajută pe japonezi, după taifunul Hagibis!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: