Redactia.ro
Home » Sport » Sportivii din Canada îi ajută pe japonezi, după taifunul Hagibis!

Sportivii din Canada îi ajută pe japonezi, după taifunul Hagibis!

Sportivii din Canada îi ajută pe japonezi

Sportivii din Canada îi ajută pe japonezi, după ce taifunul Hagibis a lovit regiunea Tokyo! Taifunul care a lovit arhipeleagul nipon a produs inundații și alunecări de teren, iar oraşul a fost aproape paralizat. Milioane de oameni au fost evacuați înainte ca taifunul să ajungă spre coasta de nord-est a Japoniei. Bilanţul victimelor ar fi 19 morţi şi 100 de răniţi.

Din cauza taifunului, mai multe mecuiri de rugby de la Cupa Mondială au fost anulate. Printre acestea şi cel dintre Canada şi Namibia. Jucătorii de rugby din echipa națională a Canadei s-au organizat rapid şi i-au ajutat pe localnici. Au curăţat de nămol străzile din Kamaishi.

„Ca urmare a meciului care a fost anulat și care trebuia să aibă loc în orașul Kamaishi, jucătorii Canadei au ieșit ca să dea o mână de ajutor, arătând astfel care sunt adevăratele valori ale acestui sport”, a fost mesajul organizatorului Campionatului Mondial de Rugby.

Regiunea Kamaiashi este într-o zonă montană. Alunecări de teren şi inundaţii au avut loc şi lângă stadion.

Meciuri anulate pentru prima dată în istorie

Meciurile Anglia – Franţa şi Noua Zeelandă – Italia au fost şi ele anumate din cauza condiţiilor meteorologice. Acestea ar fi trebuit să se joace la Yokohama şi Toyota. Potrivit regulamentului, un meci anulat este considerat nul, iar echipele primesc câte un punct. Este prima dată în istoria competiţiei când se anulează meciuri. Şi desfăşurarea Marelui Premiul de Formula 1 al Japoniei a fost pusă sub semnul întrebării. În această dimineaţă cursa a avut loc.
Citeşte şi: Valtteri Bottas, victorie în Marele Premiu al Japoniei! Mercedes, campioană la constructori!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: