Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face fosta soție a lui Marian Drăgulescu și din ce își câștigă banii. Larisa este judecată de oameni!

Ce mai face fosta soție a lui Marian Drăgulescu și din ce își câștigă banii. Larisa este judecată de oameni!

GALERIE FOTO (5) Ce mai face fosta soție a lui Marian Drăgulescu și din ce își câștigă banii

Ce mai face fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Larisa Drăgulescu s-a despărțit de Marian Drăgulescu în urmă cu 12 ani, după ce au avut numeroase conflicte, aceasta acuzându-l pe sportiv că a agresat-o fizic. Ei bine, după atâția ani, Larisa a spus adevărul despre viața ei personală și cu ce se ocupă.

Ce mai face fosta soție a lui Marian Drăgulescu și din ce își câștigă banii. Larisa este judecată de oameni!

Ce mai face fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Prima soție a lui Marian Drăgulescu este cunoscută de toată lumea, după ce în urmă cu 12 ani, cei doi formau un cuplu exemplar. Din păcate, cei doi s-au despărțit după ce roșcata l-a acuzat pe sportiv că a agresat-o fizic în nenumărate rânduri. Ei bine, multă lume s-a întrebat ce mai face și cu ce se ocupă Larisa Drăgulescu. Chiar a dat aceste detalii, fiind o persoană extrem de sinceră și transparentă. Larisa a vorbit pentru Antena Stars despre noul ei job.

Mai exact, fosta soție a lui Marian Drăgulescu este implicată într-un proiect care conține poze și clipuri destinate adulților. De asemenea, aceasta susține că multă lume o judecă din cauza jobului pe care și l-a ales. Chiar și așa, Larisa este foarte mândră de noul său job. ”Este un domeniu nou, un proiect nou și am decis să mă implic total în lucrul acesta pentru a avea și beneficii importante de pe urma lui. Este vorba despre un proiect care conține poze și clipuri cu conținut… și chiar dacă există oameni care să mă blameze pentru ce am decis să fac, nu mă interesează prea tare, atâta timp cât mie îmi este bine. Îmi asum tot ceea ce fac. Se leagă lucruri, dacă înainte eram o persoană total diferită pentru că nu îndrăzneam să fac acum asta. Undeva în mine au existat aceste lucruri, acest curaj. A existat și înainte. Eu am poze nud de forte mulți ani.”, a declarat Larisa Drăgulescu.

Ce părere are familia Larisei despre noul său job

Întrebată despre reacția familiei sale, în ceea ce privește noul job pe care îl activează, Larisa Drăgulescu a precizat că aceasta este de acord. Mai mult, roșcata a spus că acesta este principalul motiv pentru care nu ține cont de gurile rele.

Totodată, Larisa a spus că nu practică acest job pentru bani, ci pentru pură plăcere. ”Familia mea este de acord cu mine în orice decizie iau. Tocmai de asta nu mă interesează ce zic alții, decât cei care mă cunosc. Mai am și altă sursă de venit, dar pur și simplu îmi doresc mai mult. Îmi place ce fac, așa că de ce nu. Nu am început asta pentru că nu am bani. Pur și simplu am decis să o fac pentru că am timp liber. De ce să nu fac un lucru care poate sa îmi asigure un venit suplimentar sau bun.”, a mai adăugat prima soție a lui Drăgulescu.Deși s-au despărțit cu scandal, Larisa și Marian au decis să aibă o relație de prietenie după 11 ani de la divorț, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: