Redactia.ro
Home » Știri » Din ce sunt făcuți, de fapt, micii de la Mega Image. Puțini știu cu adevărat ce conțin aceste delicatese

Din ce sunt făcuți, de fapt, micii de la Mega Image. Puțini știu cu adevărat ce conțin aceste delicatese

Din ce sunt făcuți micii de la Mega Image. Sursă foto: retetepractice.ro

Românii se pregătesc să își încingă grătarele de 1 Mai, iar minivacanța este deja aproape. Cei care nu aleg să petreacă pe litoral vor ieși în natură, la grătar. Un element nelipsit din meniul de sărbătoare este reprezentat de mici, iar românii au golit deja rafturile magazinelor pentru a-și face proviziile. Românii se vor bucura de preparatele specifice, însă puțini sunt cei care știu cu exactitate din ce sunt făcuți micii pe care îi vor savura.

Caserolele de mici, disponibile în magazine, sunt extrem de populare, iar mulți dintre cei care le-au cumpărat nu s-au oprit să citească cu atenție etichetele pentru a vedea ce ingrediente conțin. Printre micii preferați se numără și cei de la „Gusturi românești”, disponibili la MegaImage. Deși mulți români preferă combinația de carne de vită și porc în cazul micilor, lista de ingrediente dezvăluie mai mult decât atât.

Din ce sunt făcuți micii de la Mega Image

De exemplu, micii vită-porc de la „Gusturi românești” conțin carne de porc în proporție de 65%, carne de vită în proporție de 16%, apă, sare, condimente (usturoi, cimbru, piper, boia iute), agent de afânare (carbonați de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), acidifiant (citrat de sodiu), zaharuri (dextroză, maltodextrină) și conservant (acetat de sodiu). Aceste ingrediente se combină pentru a forma celebrii mici, pe care românii îi iubesc și de care se vor bucura la grătarul de 1 Mai.

Cu toate că românii așteaptă cu nerăbdare sărbătoarea, mulți se confruntă cu o situație financiară mai dificilă în acest an. Scumpirile din ultima perioadă i-au determinat pe oameni să fie mai chibzuiți în achiziții. Astfel, coșurile de cumpărături sunt mai goale, iar prețurile mai ridicate au făcut ca un produs precum o caserolă de mici să ajungă la aproximativ 18 lei. Cu toate acestea, românii sunt hotărâți să se bucure de petrecere, chiar dacă vor face câteva economii pe lista de cumpărături.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: