Redactia.ro
Home » Monden » Din ce trăiesc Vulpița și Viorel Stegaru acum. Salariul din care își cresc soții de la Blăgești copiii

Din ce trăiesc Vulpița și Viorel Stegaru acum. Salariul din care își cresc soții de la Blăgești copiii

Vulpița și Viorel au atins repede culmile succesului, odată ce povestea lor de dragoste s-a consumat în direct la televizor. Mai mult, s-au apucat și de cântat, la un moment dat. Însă vremurile când erau „vedete” s-au dus acum. Din ce trăiesc acum soții din Blăgești!

Vulpița și Viorel Stegaru au ajuns în centrul atenției după ce și-au făcut cunoscută povestea de dragoste la TV. Într-o primă fază, cei mai mulți telespectatori au fost impresionați de cei doi soți de la Blăgești, însă nu pentru foarte mult timp. Au început să stârnească amuzamentul oamenilor, după ce au încercat să devină chiar și artiști. Însă lumea i-a uitat încetul cu încetul, odată ce au dispărut din lumina reflectoarelor.

Și odată cu faima, au dispărut și oportunitățile de a se învârti în lumea bună. S-au terminat și banii, o astă problemă a celor doi soți din Blăgești. Mai mult, familia lor s-a mărit cu un membru, cel de-al doilea copil al cuplului, iar veniturile sau făcut din ce în ce mai mici.

Din ce trăiesc Vulpița și Viorel Stegaru acum

Așa se face că după ce au lăsat în urmă lumea bună din Capitală, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru s-au întors la viața de dinainte. Viorel ar fi lucrat la o firmă de Curățenie din Capitală, iar salariul lui era de doar 2.500 de lei. Dar proaspătul tătic nu a părut mulțumit de câștiguri și își căuta un job mai „serios”.

„Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a mărturisit soțul Vulpiței, în urmă cu ceva timp.

Vulpița Veronica, din nou mamă

În urmă cu doar câteva luni, Vulpița a devenit din nou mamă, după ce a născut un băiețel perfect sănătos. Și iată că de când a devenit mămică, tânăra din Blăgești nu mai are cum să meargă la lucru cu ziua. Așa se face că singurul venit lunar pe care îl are acum este alocația copiilor ei.

Așadar, soții Stegaru nu o duc tocmai bine. Însă chiar dacă veniturile nu sunt tocmai suficiente, aceștia se descurcă așa cum pot. Se pare că ei beneficiază și de ajutorul părinților lui Viorel, care îi supraveghează acum atent, mai ales pe Veronica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: