Redactia.ro
Home » Monden » Din ce trăiește fiica lui Emil Constantinescu, fostului președinte al României. Norina a ales să plece din România

Din ce trăiește fiica lui Emil Constantinescu, fostului președinte al României. Norina a ales să plece din România

Fostul președinte Emil Constantinescu este cel care a condus România în perioada 1996-2000. Acesta are împreună cu soția sa, Nadia, doi copii, pe Dragoș și Norina. Fiica lui Emil Constantinescu a decis să plece din România și trăiește în prezent la Roma, alături de soțul său, încasând venituri impresionante, deoarece ocupă o funcție importantă . Tatăl său, Emil Constantinescu, în vârstă de 82 de ani a continuat să își desfășoare activitățile în țară,

Fiica lui Emil Constantinescu trăiește departe de România și ocupă o funcție importantă la Roma

Fiica fostului șef de stat, este absolventă a Facultății de Relații Economice Intrenaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București (ASE), fiind licențiată și în Administrarea Afacerilor la United Business Institute, din anul 1996. Cariera sa a debutat la o firmă de consultanță care i-a asigurat veniturile pentru mai bine de 20 de ani. Totuși aceasta a ales să plece din România în urmă cu câțiva ani.

Norina s-a mutat în Italia, la Roma unde ocupă o funcție importantă, aceea de consilier economic al Ambasadei României, începând cu data de 1 februarie 2022. Ea deține o experiență notabilă în domeniu, după ce timp de mai bine de șapte ani a lucrat în administrația publică și diplomație. Norina a fost și secretar la Oficiul de promovare comercială și economică a României de la Roma, iar în paralel a lucrat în cadrul Ministerului Economiei.

În anul 1999, Norina Constantinescu s-a căsătorit cu medicul Cristian Boru, absolvent al Facultății de Medicină din Timișoara. Cei doi au o relație armonioasă. El deține funcția de  medic chirurg în Italia și activează în cadrul unei clinici de la Universitatea din Roma unde câștigă foarte bine. 

Norina Constantinescu și Cristian Boru dețin o avere impresionantă

Ei doi au strâns o avere considerabilă care „reunește trei terenuri cu o  suprafață totală de 24.400 metri pătrați, două apartamente de 109 metri pătrați, respectiv 72 metri pătrați și o casă în București, cu o suprafață de 106 metri pătrați.”, potrivit Impact.ro

„Soții Boru au împreună și două autoturisme, un BMW 318i și un Jaguar, precum și o motocicletă Vespa. Norina Constantinescu deține, de asemenea, mai multe bijuterii, evaluate la aproximativ 8.000 de euro, alături de numeroase obiecte de artă, estimate la 7.000 de euro. Cei doi parteneri de viață au strâns în conturile bancare suma de 90.000 de euro și 32.000 de lei”,relatează aceeași sursă.

Ce salarii primesc cei doi în Italia

„Norina Boru Constantinescu încasa din partea Ministerului Economiei suma de 7.361 lei pe an, în timp ce funcția de consilier economic la Roma îi aduce anual venituri de 39.387 euro. Pe de altă parte, soțul acesteia încasează anual 34.000 euro pentru serviciile medicale chirurgicale și 23.409 lei în urma închirierii unor imobile. În urma unui contract de arendă, fiica fostului șef de stat primește 800 de lei”, conform aceleiași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: