Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – Botoșani 1-1! Arbitrul a făcut praf meciul!

Dinamo – Botoșani 1-1! Arbitrul a făcut praf meciul!

Dinamo – Botoșani 1-1

Dinamo – Botoșani 1-1. Câinii au sperat să obțină a treia victorie consecutivă în Liga I, după cele cu FC Hermannstadt și cu Sepsi.

Meciul de pe Arena Națională a fost făcut praf de arbitrul George Rădulescu. Nu a dat cartonaș roșu la o fază evidentă și nu a dictat 3 penalty-uri atunci când ar fi fost cazul. Jucătorii lui Dusan Uhrin au fost la un pas de a rămâne în 10 oameni, în primul minut al întâlnirii. Mihai Neicuțescu l-a lovit cu cotul în figură pe Chindriș, care a rămas întins pe gazon. Chiar dacă faultul a fost unul dur, centralul i-a arătat doar cartonașul galben. După ce în prima repriză cele două echipe și-au împărțit ocaziile, dinamoviștii au înscris în minutul 44 prin Montini, dar golul a fost anulat. În minutul 58, Sorescu deschide scorul pe Arena Națională. Șapte minute mai târziu FC Botoșani restabilește egalitatea prin Moussa. În minutul 84, FC Botoșani ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă la un faultul comis de Moldoveanu asupra lui Mihai Roman. În final Mihai Roman a mai fost faultat și de Fabbrini dar nici atunci nu s-a acordat nimic.

„Nu se poate așa. Este bătaie de joc. Cum să-mi dea brigadă din București. Își bat joc de toată echipa. Trebuie să plătească pentru ce a făcut. Am avut două lovituri de la 11 metri clare. Nu s-a dat nimic. Așa ceva este incredibil. Noi vrem să jucăm fotbal. Nu vrem să furăm pe nimeni, dar să fiu lăsat”, a tunat după meci Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani.

Moussa dus la spital în prelungiri

În minutele de prelungire ale meciului, Pap și Moussa s-au ciocnit destul de tare și au rămas întinși pe teren. Medicii au intervenit imediat, dar după mai multe minute, atacantul celor de la FC Botoșani a fost suit în salvare și dus la spital. Moussa s-a ales cu capul spart, iar medicii i-au pus și un guler cervical.

Dinamoviștii nu comentează arbitrajul

“Am pierdut două puncte deși puteam să câștigăm. Ăsta este fotbalul. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Poate și noi meritam un penalty. Nu ai ce să faci în asemenea situații. Ar fi o soluție bună să avem VAR. Noi am controlat meciul, dar așa se întâmplă când ratezi ocazii. Nu a fost un meci prost, totuși am pierdut 2 puncte. Am avut un adversar foarte bun”, a declarat Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, la Digi Sport.

“Nu vorbesc de arbitraj. Nu este treaba mea să comentez. Bine că am luat acest punct. Vom avea meciuri grele. Când am luat gol stadionul a amuțit. Ne pare rău. Sper să facem meciuri bune mai departe”, a declarat Dan Nistor.

Citește și: Echipa lui Șumudică, victorie incredibilă! Gazişehir Gaziantep- Beșiktaș 3-2

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: