Redactia.ro
Home » Sport » Echipa lui Șumudică, victorie incredibilă! Gazişehir Gaziantep- Beșiktaș 3-2

Echipa lui Șumudică, victorie incredibilă! Gazişehir Gaziantep- Beșiktaș 3-2

Echipa lui Șumudică, victorie incredibilă

Echipa lui Șumudică a reușit să câștige în fața celor de la Beșiktaș cu 3-2. Meciul a fost unul de infarct, în care nu mai puțin de 3 jucători au fost eliminați.

Echipa lui Marius Șumudică a început în forță. În minutul 8, Vida a fost eliminat, iar Twumasi a transformat o lovitură de pedeapsă. În minutul 59, Vural a înscris al doilea gol pentru Gazişehir Gaziantep. Când mai erau 15 minute până la final, Elneny a fost eliminat lăsându-și echipa în 9 oameni. La aceeași fază a văzut roșu și Kayode, jucătorul lui Gaziantep. Chibsah a profitat de ocazie și a marcat pentru 3-0. Meciul părea terminat, însă Beșiktaș nu s-a dat bătută. Deși a avut cu doi oameni mai puțin pe teren a continuat să lupte până în ultima secundă.

Beșiktaș, două goluri în inferioritate numerică

Deși totul părea pierdut, jucătorii lui Beșiktaș nu s-au dat bătuți. Nayir și Hutchinson au înscris la diferență de doar 1 minut. Gazişehir Gaziantep- Beșiktaș s-a terminat 3-2. Marius Șumidică a reușit astfel să obțină al doilea succes. Toșca și Junior Morais au fost titulari. Gaziantep a ajuns pe locul 6 cu această victorie, după 4 etape disputate în prima Ligă din Turcia. A adunat 7 puncte, cu două mai puține decât prima clasată, Alanyaspor. Marius Șumudică o antrenează pe nou-promovata Gazişehir Gaziantep din luna iunie și are un salariu de un milion de euro pe an.

Citește și: Bogdan Argeş Vintilă nu se teme de Pițurcă! Ce le-a pregătit oltenilor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: