Redactia.ro
Home » Sport » Bogdan Argeş Vintilă nu se teme de Pițurcă! Ce le-a pregătit oltenilor!

Bogdan Argeş Vintilă nu se teme de Pițurcă! Ce le-a pregătit oltenilor!

Bogdan Argeş Vintilă nu se teme de Pițurcă

Bogdan Argeş Vintilă nu se teme de Pițurcă. Antrenorul a declarat că a pregătit câteva surprize pentru marele meci. CS Universitatea Craiova o întâlnește pe FCSB duminică seara, în derby-ul etapei a 9-a din Liga 1. Oltenii au anunţat că partida se dispută cu casa închisă.

Bogdan Argeș Vintilă este pregătit pentru marele derby. Tehnicianul a pregătit intens meciul mai ales că, Victor Piţurcă va debuta pe banca tehnică a Craiovei. Elevii lui Vintilă sunt conştienţi însă, că mâine în Bănie îi aşteaptă un adevărat infern.

„Suntem pe drumul cel bun. Vreau să am surprize pentru nea Piți. E un jucător accidentat care poate juca, dar nu vreau să spun. Nu vreau să dau asemenea informații. Meciul cu Craiova va fi foarte frumos. E primul meci al domnului Pițurcă acasă. Va avea un public extraordinar, dar eu am un grup de jucători foarte bun. Pentru mine e o provocare”, a spus la conferinţa de presă tehnicianul.

Gnohere scos din lot!

„Bizonul” nu face deplasarea la Craiova. Aşa cum anunţa Narcis Răducan a fost scos din lot, din cauza kilogramelor în plus pe care le are. Antrenorul FCSB-ului i-a luat ieri apărarea lui Harlem Gnohere, totuşi astăzi l-a lăsat acasă.

„Harlem nu e un caz. E jucătorul meu, care a trecut prin momente grele. A trecut printr-o operație. Cu echipa se antrenează de o lună. E un jucător masiv. Trebuie ajutat. Greutatea e un parametru după care te orientezi. Poți fi gras și bun sau slab și să nu joci bine. Harlem poate reveni și mâine, dar nu la greutatea optimă. Poate juca și mâine. A dat gol cu Viitorul, cu plusul de kilograme”, spunea Vintilă la conferința de presă.

Ieri, după cântarul oficial se pare că francezul de 31 de ani avea cu două kilograme în plus.
Mâine seară meciul va fi condus de arbitrul Istvan Kovacs. În urmă cu aproximativ o lună, Gigi Becali l-a atacat dur pe central după meciul Astra – FCSB 2-1.

„E o mizerie de om, să se ducă la el acasă, în Ungaria!”, a tunat atunci Becali.

Citește și: FC Barcelona s-a pus în mişcare! Înlocuitor pentru Leo Messi!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: