Redactia.ro
Home » Sport » FC Barcelona s-a pus în mişcare! Înlocuitor pentru Leo Messi!

FC Barcelona s-a pus în mişcare! Înlocuitor pentru Leo Messi!

Barcelona s-a pus în mişcare

FC Barcelona s-a pus în mişcare! Catalanii ar vrea se pare să-l transfere pe Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain.

Presa din Spania susţine că FC Barcelona se pregăteşte pentru ce e mai rău. Chiar dacă Leo Messi a anunţat clar că nu vrea să plece de la echipă, şefii clubului îşi iau măsuri de precauţie. Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain este considerat în acest moment înlocuitorul perfect, după ce în această vară s-a ratat transferul lui Neymar.

„La Barcelona se discută ideea de a-l transfera pe francez, mai tânăr decât Neymar, fără accidentări şi care nu generează diviziune între club şi fani”, scrie Mundo Deportivo, ziarul de casă al spaniolilor.

Kylian Mbappe, cotat la 200 de milioane de euro

Tânărul fotbalist francez de doar 20 de ani este unul dintre cei mai scumpi jucători. Este cotat la 200 de milioane de euro. Până în acest moment are în palmares titlul de campion mondial cucerit în vara anului 2018 şi peste 100 de goluri marcate. Toată agitaţia a început după ce în urmă cu aproape două săptămâni s-a aflat că Messi are o clauză secretă în contract care îi permite să plece la finalul sezonului. Chiar şi aşa preşedintele Barcelnei spune că argentinianul nu îşi doreşte să plece,

„Nu sunt îngrijorat deloc, ştiu că Leo este foarte ataşat de Barcelona şi va juca aici nu doar până în 2021, ci încă mulţi ani”, a declarat Bartomeu.

„Aici este casa mea şi nu vreau să plec”, a spus Messi, în urmă cu câteva zile.

Argentinianul şi-a prelungit în noiembrie 2017 contractul cu FC Barcelona, acesta fiind valabil până în 2021.

Citeşte şi: Bianca Andreescu a primit un bolid de lux! Valorează peste 100.000 de euro!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: