Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu a primit un bolid de lux! Valorează peste 100.000 de euro!

Bianca Andreescu a primit un bolid de lux! Valorează peste 100.000 de euro!

Bianca Andreescu a primit un bolid de lux

Bianca Andreescu a primit un bolid de lux, BMW M8 Cabriolet. Sporiva din Canada este ambasadorul acestei firme în toată lumea.

Bianca Andreescu în vârstă de doar 19 ani, a produs surpriza după ce a câştigat US Open, în faţa mult mai experimentatei Serenei Williams. Pe lângă un premiu consistent în bani primit de la organizatori de 3,85 de milioane de dolari, tânăra a fost surprinsă şi cu alte cadouri neaşteptate. Bianca Andreescu a primit un bolid de lux. Fiind ambasadorul unei renumite mărci de maşini, Bianca Andreescu va conduce de acum o super maşină în valoare de peste 100.000 de euro. Preţul de pornire în catalog este de aproximativ 133.000 de euro. Maşina prinde 100 km/h în doar 3,3 secunde, are un motor în V8 și 625 de cai putere. Cum a văzut cadoul, sportiva le-a arătat şi prietenilor virtuali care s-au grăbit să o felicite.

Simona Halep iubeşte bolizii de lux

Simona Halep, numărul 6 WTA are în garaj mai multe maşini luxoase, valoarea lor depăşind o jumătate de milion de euro. Românca deţine un Mercedes CLS AMG, un Mercedes AMG C 63 S Cabriolet şi încă un Mercedes GLE 450 AMG. Pe lângă acestea mai deţine un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un Range Rover. Oricum campioana de la Wimbledon a declarat că pentru ea contează doar designul unei maşini. Îi plac şi bolizii puternici dar a declarat în mai multe rânduri că nu este o împătimită a vitezei.

Citeşte: CFR a făcut instrucție cu FC Voluntari! “Eliminările ne-au omorât”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: